Eduard Viles – CAI Petromiralles – Rècord d’Igualada en 200 m.ll. al Meeting Internacional Principat d’Andorra

Els 3 atletes del C.A. Igualada Petromiralles participants, va protagonitzar una gran actuació el passat diumenge al matí, en la 31.ª edició del Meeting Internacional Principat d’Andorra d’atletisme, que es va dur a terme a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella. Les proves comptaren amb la participació de destacats atletes de l’atletisme català, amb l’objectiu d’assolir mínimes  per les diverses competicions estatals e internacionals d’aquest estiu. 

Van sobresortir les actuacions d’Eduard Viles, que amb 21"69 en la final dels 200 m.llisos, (vent -2,6 m/s.), assolia un nou Rècord d’Igualada absolut, millorant els 21"71 del mateix atleta del Maig 2013 al Serrahima barceloní.  A més, era també el guanyador dels 100 m.ll. amb un registre de 10"71 a la final, i amb 10"80 en s/f., tots els registres amb vent contrari, en una magnífica actuació de l’atleta de Mediona.

El Junior Marc Sànchez, assolía una magnífica 2.ª posició en el Salt d’Alçada, amb 2,05 m., mateix registre que el guanyador, Lemen Fatty – Pratenc AA -, i intentant posteriorment els 2,10 m., que a punt va estar de superar l’anoienc, en caure el llistó quan ja havía completat el salt, i que participarà el proper cap de setmana al Campionat d’Espanya Junior de Castelló.

L’atleta Promesa Oscar López, era el guanyador dels 400 m. llisos, amb un registre de 50"15, marca personal, completant la gran actuació dels 3 atletes del CAI Petromiralles al Meeting d’Andorra.