EDUARD VILES -CAI PETROMIRALLES- SEL.LECCIONAT PELS 14.ens. CAMPIONATS DEL MÓN DE MOSCOU AMB LA SEL.LECC. ESTATAL

El velocista del C.A. Igualada Petromiralles Eduard Viles, ha estat sel.leccionat pels responsables tècnics de la RFEA per participar, dels díes 10 al 18 d’Agost propers, en la 14.ª edició dels Campionats Mundials d’Atletisme de Moscou (Russia), i que comptaràn amb la participació de 1.974 atletes de 206 paisos, entre ells les primeres figures mundials de les diferents especialitats atlètiques.

El medionenc, en el que serà el seu debut en un Mundial absolut, participarà en la prova dels relleus de 4 x 100 m. masc., per la que també han estat sel.leccionats el recordman estatal de 100 m.ll. Angel David Rodríguez – F.C. Barcelona -, el dels 200 m.ll. Sergio Ruiz – J.A. Sabadell -, Bruno Hortelano – Playas de Castellón – i Eusebio Cáceres – C.E. Colivenc – que també prendrà part en el salt de Llargada, essent aquest una de les esperances de medalla de la delegació estatal.

Recordem que Eduard Viles es va guanyar el dret a participar en aquests Mundials de Moscou, amb el registre de 38”87 en els 4 x 100 m. que els donava el Bronze als Camp. d’Europa Sub-23, amb l’equip format per Eduard Viles – Adrià Burriel – Bruno Hortelano i Eusebio Cáceres, i batent també el Rècord d’Espanya Sub-23 de la prova. Adrià Burriel – C.A. Mollet – es baixa per lesió i no participarà als Mundials.

La RFEA ha sel.leccionat per aquests mundials a un total de 40 atletes, 30 homes i 10 dones, 10 dels quals son atletes catalans – 8 homes i 2 dones.

En aquests moments es desconeix si les proves es podràn seguir per televisió mitjançant les transmissions d’algún dels canals especialitzats, punt que caldrà concretar mes endavant.