EDUARD VILES – CAI – VICTÒRIA I RÈCORD D’IGUALADA EN 60 m.ll. P.C. AMB MÍMA ESTATAL AL G.P. CAI CIUTAT DE SARAGOSSA

L’atleta del C.A.Igualada Eduard Viles, tenía el passat dissabte una magnífica actuació en el 15è Trofeu CAI Ciutat de Saragossa – G.P. Simply Scorpio 71, cel.lebrat al Palau d’Esports de La Romareda, en una nova actuació de l’anoienc entre l’èlit de la velocitat estatal en pista coberta.

Eduard Viles, assolía una brillant victòria en la Final A dels 60 m.ll. d’aquesta important reunió, amb un gran registre de 6”74, davant de Mario López – Almaraz Extremadura – 2.n. amb 6”78, del blaugrana Rubén Pros, 3.er. amb 6”78, i d’Alberto Gavaldá – Playas Castellón – 4.t. amb 6”91. Amb aquest registre Eduard Viles assolía un nou Rècord d’Igualada absolut i confirmava la mínima de participació pels Campionats d’Espanya Absoluts “indoor” d’aquest mes de Febrer a Sabadell.

Entre altres gran registres de la reunió, cal esmentar els d’Antonio Abadía en 3.000 m.ll. amb 7’51”69, mínima pel Mundial Indoor de Sopot, i Carlos Tobalina – F.C. Barcelona – amb 19,70 m. en Pes, míni- ma per l’Europeu de Zurich.