EDUARD VILES i JORDI Y. MATSUOKA -CAI PETROMIRALLES- CAMPIONS DE CATALUNYA ABSOLUTS A SABADELL – 5 PODIS PELS ATLETES DEL CAI

Els atletes del C.A. Igualada Petromiralles Eduard Viles i Jordi Yoshinori Matsuoka, es van proclamar brillantment el passat diumenge Campions de Catalunya Absoluts indoor en 60 m.llisos i Salt de Llargada a Sabadell. Els 38ns. Campionats de Catalunya Absoluts en Pista Coberta, es van dur a terme en doble Jornada de matí i tarda, i comptaren amb la participació dels atletes capdavanters de Catalunya en les diferents especialitats, a més d’alguns atletes d’altres comunitats, que actuaren fora de concurs, preparant els estatals absoluts del proper cap de setmana en la mateixa instal·lació.

Hi van participar enguany 12 atletes del C.A. Igualada, amb una excel·lent actuació global, ocupant el CAI el 4t lloc global per Clubs amb 51 punts, darrera dels 3 clubs capdavanters de l’atletisme català, entre un total de 36 entitats participants.

Va sobresortir el triomf del velocista Eduard Vilés, amb un gran registre de de 6”78 a la final dels 60 m.llisos, després de guanyar la s/f. corresponent amb 6”84, en una brillant actuació de l’atleta de Mediona.

També assolia la medalla d’Or i el Campionat Català el Junior Jordi Yoshinori Matsuoka en el Salt de LLargada, amb un millor intent de 7,05 m. en una magnífica actuació de l’igualadí.

Cal ressaltar igualment els Sots-Campionats Catalans Absoluts assolits pels Júnior Marc Sànchez, en el Salt d’Alçada amb 2,05 m., i per la vilanovina Ariadna Ramos en el Triple Salt, amb un millor intent de 12,34 m., en grans actuacions, preparant ambdós atletes els estatals absoluts de Sabadell.

Van sobresortir també les Juvenils Sheila García, 3ª i Bronze en el Salt de Llargada amb 5,58 m., i 5.ª a la final dels 60 m.llisos, amb un gran “crono” de 7”77, després d’entrar 2.ª en la s/f. corresponent amb 7”81, i Anna Asensi, 6.ª a la final dels 60 m.llisos, amb un gran “crono” de 7”87, després d’entrar 2.ª en la s/f. corresponent amb 7”90, i que en la semi-final dels 200 m.llisos assolia un nou Rècord d’Igualada absolut indoor amb 25”70, preparant igualment els estatals absoluts de Sabadell.

El també júnior Jan Roca, assolia la 6.ª posició a la final dels 200 m.llisos, amb un registre de 22”83, després d’assolir marca personal en la s/f. corresponent, amb 22”50, i d’igualar amb 7”25 en la s/f. dels 60 m.llisos la seva marca personal, que no li donaren l’accés a la final.

Natàlia Hurtado era també 6.ª en el Triple Salt fem., amb 11,24 m., i el Juvenil Eduard Fàbregas 8.é. en el Salt d’Alçada amb 1,93 m..

El Júnior Rafael Hompanera, era 10.é. en els 1.500 m.ll. amb 4’17”46, i el també Jr. Santi Ramos, 10.é. en el Salt de Llargada, amb 6,27 m., no podent intervenir per lesió en el Salt d’Alçada.

El Juvenil Guillem Carner era 6è de la 1ª s/f. en els 800 m. llisos, amb 2’04”74, en el seu debut als catalans absoluts, completant la brillant actuació dels atletes del CAI a Sabadell.