EDUARD VILES i ÈLIA PASCUAL – CAI PETROMIRALLES –CAMPIONS D’ESPANYA ABSOLUTS PER FEDERAC. AUTONÒMIQUES A MONTJUÏC -BARNA

Els atletes del C.A. Igualada Eduard Viles i Èlia Pascual, van assolir una magnífica victòria amb la Sel.lecció Catalana Absoluta, al Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques de 1.ª Categoría, disputat el passat dissabte 16 de Juny, a l’Estadi Olímpic LLuís Companys de Montjuïc, a Barcelona.

Els anoiencs hi van participar amb la Sel.lecció Catalana Absoluta, aconseguint individualment Eduard Viles un brillant triomf en el relleu de 4 x 100 m., assolint l’Or amb el quartet català format per Eduard Viles – Sergio Ruiz – Edgar Pérez i Robert Díez, amb un gran registre de 40”29, i era ademés 3.er. en els 100 m..llisos amb 10”86 – Bronze -, únicament per darrera d’Eusebio Cáceres – C. Valenciana – 1.er. amb 10”57, i Alberto Gavaldá – Aragó – 2.n. amb 10”71.

Cal ressaltar igualment el brillant 3.er. lloc de la llançadora Èlia Pascual, amb un millor intent de 48,07 m. que li donava el Bronze en la Javelina fem., prova guanyada per Nora Aïda Bicet – País Basc – amb 55,81 m..

Cal ressaltar que la Sel.lecció Catalana es va proclamar Campiona d’Espanya global, en la puntuació conjunta masculina i femenina, amb 408,5 punts, per 349,5 punts de la Comunitat Valenciana, 2.ns. classificats, i eren 3.ers. els i les atletes de la Comunitat de Madrid amb 331 punts, per davant de Galicia, 4.ts. amb 327 punts, entre un total de 12 Sel.leccions Autonòmiques participants.