EDUARD VILES i ROGER VILA – CAI PETROMIRALLES – AL MEETING INTERNACIONAL DE BILBAO

Els atletes del C.A. Igualada Petromiralles Eduard Viles i Roger Vila, van protagonitzar una molt destacada actuació en les proves respectives de la 12.ª edició del Meeting Iinternacional Villa de Bilbao, cel.lebrat el passat diumenge 3 de Juny, amb l’actuació de destacats atletes estatals e internacionals, i que formava part del circuit europeu de Meetings Europe Athletisme Promotion.

Eduard Viles va ser 3.er. de la 3.ª sèrie classif. dels 100 m.llisos, amb un gran registre de 10”66 cursa en la que es va impossar el britànic Rion Pierre amb 10”51, i en la que l’atleta de Mediona va assolir el mateix “crono” que el 2.n. classificat, el portugués Diogo Antunes.

Roger Vila es va impossar brillantment en la sèrie B dels 1.500 m.llisos, amb un gran registre de 3’49”31, marca personal, en una molt destacada actuació del barceloní.

En aquesta 12.ª edició del Meeting Internacional de Bilbao, van sobresortir també grans actuacions d’atletes estatals com el balear David Bustos, guanyador de la sèrie A dels 1.500 m.ll. amb 3’37”91, o els llançadors Frank Casañas – Playas Castellón – , 1.er. en Disc amb 64,80 m., seguit de Mario Pestano – Tenerife C. Canarias -2.n. amb 64,15 m.. Berta Castells – Valencia T. i Mar – era 2.ª en Martell amb 66,72 m., i el polonés Marcin Starzak es va impossar en Llargada amb 8,12 m..