El 2 de Juny, 23ª Cursa Green Run del Barri del Sant Crist, i Ier Trail Aigua de Rigat

 

El dissabte 02 de Juny a partir de les 18,30 h. tarda, es duran a terme al Barri del Sant Crist, coincidint amb les seves festes, la 23ª edició de la Green Run Cursa Popular i caminada d’aquest barri igualadí, enguany novament sobre la distància de 5 Km., i també la 1ª edició del Trail Aigua de Rigat, sobre un recorregut de 16 Km.

Enguany amb la novetat de la 1ª edició del Trail Aigua de Rigat, competició que es durà a terme sobre un recorregut de baixa muntanya de 16 Km., obert a atletes majors de 16 anys. La sortida de la cursa serà a les 18,30 h.  El preu d’inscripció es de 15 Euros, amb inscripcions fins al 28 de Maig al web www.clubatleticigualada.com i presencialment a Marathon Esports.  Hi ha un limit de 300 participants.  La participació en la cursa dona dret a tres punts d’avituallament, samarreta tècnica, bossa del corredor, dorsal i cronometratge amb xip. Pel que fa als premis, tindran trofeu especial Aigua de Rigat els guanyadors absoluts masc. i fem. La resta de podis tindran regals oferts pels col·laboradors de la cursa.

La 23ª Cursa Green Run de 5 Km. i 2ª Caminada del Barri del St. Crist es oberta a tots els atletes que hi vulguin prendre part, amb les categories habituals que van de la 1M i 8F, fins a la 7M i 14F, amb uns drets d’inscripció de 5€.

Hi haurà cronometratge amb xip d’un sol us. Les inscripcions online son obertes fins dimecres, 28 de maig i es poden efectuar a la pag. web www.clubatleticigualada.com, i també presencialment i fer el pagament a Marathon Esports, c/ La Torre, 9.  També es podran efectuar el mateix dia de la cursa al lloc de sortida, des de 2 hores abans de la mateixa, si no s’ha arribat als 300 participants. La Caminada no es competitiva. El lliurament de dorsals i bossa d’esports es farà dissabte a la tarda, al pati de l’Institut Badia i Margarit, 2 hores abans de la sortida.

El recorregut consta d’un 3% d’asfalt i un 97% sobre terra, com l’any anterior.  La prova tindrà la sortida a la Plaça de la Torre del Requesens (davant de l’Escola Gabriel Castellà) i l’arribada al c/ Josep Galtés. L’organització serà a càrrec de l’Associació de Veïns del Barri del Sant Crist, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i del Club Atlètic Igualada Petromiralles, i amb el suport de Marathon Esports, Super Mas, Fruites Lluis i Carme, Cellers Can Figueres  i Caldo Aneto.

Els participants que tinguin llicència federativa, cal que ho facin constar al fer la seva inscripció. L’organització té contractada una assegurança personal d’accidents i RC per als participants.

Pel que fa als premis, pel primer/primera de la general hi haurà Trofeu i cistella de queviures gentilesa de Fruites Lluis i Carme. Pel segon/segona de la general: Trofeu i lot de vins gentilesa de Cellers Can Figueres, i pel tercer/tercera de la general, trofeu i obsequi de Marathon Esports.  Tindran Trofeu els tres primers/primeres classificats de cada categoria. Tindran premi especial el primer/primera del Barri, i també seran premiats el/la participants de més edat de la cursa. Els atletes que tinguin premi a la general, no el tindran a la seva categoria.

Tots els atletes classificats, obtindran a l’arribada els tiquets per a recollir una bossa amb provisions gentilesa de Super Mas, un lot de Caldo Aneto  i un tiquet per a la botifarrada.

– Club Atlètic Igualada –