EL 22 DE SETEMBRE, 10.ª CURSA DE MUNTANYA, CAMINADA POPULAR i 4.ª CURSA DE BTT DE LA FIRA D’IGUALADA

El Club Atlètic Igualada Petromiralles, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada, organitzen el proper dia 22 de Setembre 2013, diumenge, a partir de les 8:15 h. del matí – participants en la Caminada Popular-, de les 8:30 h. del matí – corredors -, i de les 9:15 h. del matí – ciclistes participants en BTT -, la 10.ª edició de la Cursa de Muntanya, Caminada popular i 4.ª Cursa de BTT de la Fira de Setembre d’Igualada.

La prova, oberta als participants a partir dels 17 anys complerts, constarà d’un recorregut de muntanya de 17 qm. pels corredors i caminants, i amb un recorregut aproximat de 31,5 qm. pels participants en la modalitat de la Cursa de BTT – Bicicleta de muntanya – que enguany arriba a la seva 4.ª edició, totes les modalitats amb la sortida i l’arribada situades a l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada.

El recorregut pels participants en la cursa pels corredors i caminants, i pels ciclistes de BTT, transcorrerà per un circuit per la zona de la muntanya de la Tossa de Montbui i rodalíes, essent el preu d’inscripció per les 3 modalitats de la prova (correr, caminar i BTT), de 17 Euros. Els circuits estaràn degudament senyalitzats, amb cintes de color blau pels caminants i corredors, i de color vermell pels participants en BTT. Es obligatori l’us de casc reglamentari per la prova de BTT, i de motxila per caminar. Els caminants que es comprovi que corren en qualsevol punt del circuit, seràn desqualificats pels jutges/controls de l’organització de la prova.

Pel que fa a la cursa atlètica, hi haurà premis en metal.lic de 100 Euros pel primer/primera classificats de la general masc. i fem. de la prova, 75 Euros pel segon/a classificats, i 50 Euros pel 3.er. i 3.ª classificats de la general absoluta de la prova, ademés dels Trofeus corresponents, i d’obsequis d’ORIGINAL BUFF. Ademés, s’entregaràn Trofeus al primer/era. de cada categoría masc. i fem. Els que tinguin premi en la general, no el tindràn en la categ. corresponent.

Pel que fa a la caminada, tindràn trofeu els 3 primers/eres. de la general, ademés d’obsequis del DIARI SPORT, i Trofeus al primer/era. de cada categoría masc. i fem. Pel que fa a la cursa de BTT, tindràn Trofeu i obsequis de TWINNER MARATHON els 3 primers/eres. de la general. També Trofeus pel primer/era. de cada categoría. Els que tinguin premi en la general, no el tindràn en la categ. corresponent.

Hi haurà samarreta tècnica al.legorica de la cursa per a tots els atletes classificats a l’arribada, amb provisions i un ticket per a la botifarrada. Hi haurà servei de vestidor, guarda-roba i dutxes a l’arribada. També hi haurà servei de guarderia. La botifarrada serà gratuïta per als participants en les 3 modalitats de cursa, i al preu de 4 Euros per als acompanyants, amb tickets a la venda el dia de la cursa. L’Hotel Amèrica es l’hotel recomanat per l’organització, amb informació al web www.hotelamerica.es, i tels. 93/8033100 i 93/8050078 – sra. Sara -.

L’informació actualitzada per fer les inscripcions online, es pot trobar a la pág. web del C.A. Igualada: www.clubatleticigualada.com, i es poden fer fins divendres 20 de Setembre. Els socis del CAI faràn la seva inscripció a les oficines del club. Les inscripcions es tancaràn quan s’arribi als 400 participants globals.

Els atletes extrangers hauràn de tenir tramitada la llic. RFEA per la present Temporada 2012/13. Els participants en les 3 especialitats cal que tinguin una llicència esportiva. L’organització contractarà per a tots els participants no federats la llicència d’Activitat Física Obligatòria, i disposa d’una assegurança d’R.C.