El 24 d’Octubre, 33ª Mitja Marató de l’Anoia, 13ens. 10 Km. Ciutat d’Igualada, i 4ts 5 Km. Ciutat d’Igualada

El C.A.Igualada Petromiralles, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada, organitzen el proper 24 d’Octubre, dissabte, a partir de les 19 h. tarda, la 33ª edició de la Mitja Marató de l’Anoia (21.097 m.), 4t Gran Premi SPORT Sènior, conjuntament amb la 13ª edició dels 10 Km. Ciutat d’Igualada, i la 4ª edició dels 5 Km. Ciutat d’Igualada, que compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona i de la Federació Catalana d’Atletisme, i amb la col·laboració de Petromiralles, i de diverses entitats i firmes comercials. La Mitja Marató forma part de la 10ª Xallenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, i puntuarà també per a la 15ª Lliga Championchip. Com l’any anterior, es duran a terme també les proves de Marxa Atlètica en Pista, enguany amb la celebració del 2n. Campionat de Catalunya de Marxa per equips, per a les categories Benjamí – Aleví – Infantil i Cadet masc. i fem., i de la 3ª edició dels 5 Km. Open de Marxa en Pista Ciutat d’Igualada. Les proves de Marxa començaran a les 19 h. tarda.

Totes les curses tindran la sortida i l’arribada situades a l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada. Pel que fa a la Mitja Marató de l’Anoia, els 10 Km. Ciutat d’Igualada, i els 5 Km. Ciutat d’Igualada, el recorregut transcorrerà entre les poblacions d’Igualada – Vilanova del Camí – Igualada.

En les 3 curses hi haurà diversos i atractius premis. Els 3 primers/eres. classificats/ades de la Mitja Marató, tindran un incentiu econòmic si obtenen uns temps inferiors a 1h. 08 min. – masc.- i 1h. 22 min. fem.:
1r./1ª : 100€. – 2n/2ª: 75€. – 3r/3ª: 50€..

Els 3 primers/eres. de les 3 curses, tindran premi al·legòric i obsequis de PUNTO BLANCO, MIZUNO i K-WIND. El 1r./1ª classificats de cada categoria tindran trofeu. Els que tinguin premi a la general, no el tindran a la categoria corresponent. Els guanyadors absoluts masculins i femenines de la Mitja Marató i dels 10 Km., tindran l’obsequi d’una Cistella de Queviures, gentilesa de FRUITERIA LLUÍS I CARME. Els guanyadors masc. i fem. dels 5 Km., tindran un lot de vi i cava, gentilesa de CELLERS FIGUERES.

Hi haurà premis per equips, puntuant els 5 millors de l’equip masculí i les 3 millors classificades de l’equip femení, que seran obsequiats amb una ampolla de Cava per a cada component de l’equip guanyador, de cada una de les 3 curses, gentilesa de CELLERS FIGUERES.

A tots els participants de les 3 curses que arribin a meta se’ls lliurarà una samarreta tècnica MIZUNO, una medalla commemorativa, uns mitjons esportius PUNTO BLANCO, una bossa amb provisions i un tiquet per a la botifarrada. Hi haurà un premi especial del diari SPORT, denominat Gran Premi SPORT Sènior, a l’atleta masculí i fem. de major edat que es classifiquin en qualsevol de les 3 curses.

Els drets d’inscripció per a totes les categories, seran de 15 €. per als atletes amb xip groc propi, i de 17 €. per als atletes que no disposin de xip propi. Les inscripcions es poden fer a través d’Internet, fins al 21 d’Octubre, a la Mitja Marató de l’Anoia Hi haurà un punt d’inscripció presencial, (fins al 20 d’octubre), a MARATHON ESPORTS, al c/La Torre, 9 d’Igualada. Es tancaran les inscripcions el 21 d’Octubre, o quan s’arribi als 800 participants globals, xifra màxima de participació prevista per l’organització per a les 3 curses. Els atletes i socis del CAI, es poden inscriure presencialment a l’Oficina del club, al preu de 10 €.

Recollida de dorsals, xips i obsequis: El divendres dia 23 d’octubre, a MARATHON ESPORTS, c/La Torre, 9, de 10 a 13 h. i de 17 a 20 h.. Hi haurà exposició de material, amb un 20% de descompte en el material exposat, pels participants que divendres recullin el dorsal corresponent.

El mateix dissabte 24 d’Octubre, es podran recollir des de 2 hores abans, a l’Estadi Atlètic. A les 3 curses serà obligatori córrer amb xip, que proporcionarà l’organització a qui no en tingui de propi, i que caldrà retornar-lo a l’arribada a meta.

Hi haurà servei de pàrquing, vestidors, guarda-roba, dutxes i massatges, i servei de guarderia, amb inflables per a la quitxalla.