EL 3 DE NOVEMBRE, XXXI.ª MITJA-MARATÓ DE L’ANOIA, 11.ens. 10 QM. CIUTAT D’IGUALADA, 2.ns. 5 Qm. CIUTAT D’IGUALADA, i G.P. CATALÀ DE MARXA

El C.A.Igualada Petromiralles, en col.laboració amb l’Ajuntament d’Igualada, organitzen el proper 3 de Novembre, diumenge, a partir de les 10 h. del matí la 31.ª edició de la Mitja-Marató de l’Anoia (21.097 m.), 2.n. Gran Premi SPORT Sènior, conjuntament amb l’onzena edició dels 10 Qm. Ciutat d’Igualada, i la 2.ª edició dels 5 Qm. Ciutat d’Igualada, que compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona, i de la Federació Catalana d’Atletisme, i amb la col.laboració de Petromiralles, i de diverses entitats i firmes comercials. La Mitja-Marató forma part de la 8.ª Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, i puntuarà també per a la 13.ª Lliga Championchip. Enguany, com a novetat, es duràn a terme també unes proves de Marxa Atlètica en Pista denominades 1.er. Gran Premi de Marxa en Pista per equips, i 5 Qm. Open de Marxa en Pista Ciutat d’Igualada, Trofeus VICHY CATALAN.

Totes les curses tindràn la sortida i l’arribada situades a l’interior de l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada. Pel que fa a la Mitja-Marató de l’Anoia, els 10 Qm. Ciutat d’Igualada, i els 5 Qm. Ciutat d’Igualada, el recorregut transcorrerà entre les poblacions d’Igualada – Vilanova del Camí – Igualada.

En les 3 curses hi haurà diversos i atractius premis, amb alguns premis en metal.lic. En la Mitja-Marató, si s’obtenen registres inferiors a 1h. 04 min. en masculins, i a 1h. 21 min. en femenines, els premis seràn de 500 Euros pel l.er./1.a., de 400 Euros pel 2.n/2.ª, i de 300 Euros pel 3.er./3.ª, respectivament. Pel que fa als 10 Qm., hi haurà premis de 300 Euros pel guanyador i la guanyadora, sempre que assoleixin temps inferiors a 30 minuts en masc., i 35 minuts en femenines. Ademés dels diferents premis i trofeus habituals tant individuals com per equips pels classificats capdavanters, a tots els participants que arribin a meta s’els lliurarà una samareta tècnica BROOKS, uns mitjons esportius PUNTO BLANCO, medalla, una bossa amb provisions i un tiquet per a la botifarrada. Hi haurà un premi especial del diari Sport, denominat Gran Premi SPORT Sènior, a l’atleta masc. i fem. de major edat que es classifiqui en qualsevol de les 3 curses.

Els drets d’inscripció per a totes les categoríes, seràn de 18 € per als atletes amb xip propi, i de 20 € per als atletes que no disposin de xip propi. Les inscripcions es poden fer a través d’Internet, en aquesta pàgina a través d’Ocisport o ChampionChip. Els socis del CAI han d’efectuar les inscripcions a les oficines del club, al preu de 10 €. Hi haurà un punt d’inscripció presencial, (fins al 30 d’Octubre), SPORT TWINNER al c/La Torre, 9 d’Igualada. Es tancaràn les inscripcions el 30 d’Octubre, o quan s’arribi als 1.000 participants globals, xifra màxima de participació prevista per l’organització per a les 3 curses.

Recollida de dorsals, xips i obsequis: El dissabte dia 2 de Novembre, a la seu d’Igualada Comerç, c/La Torre, 5, de 17 a 20 h., i el mateix diumenge 3 de Novembre, desde 2 hores abans, a l’Estadi Atlètic. A les 3 curses serà obligatori correr amb xip, que proporcionarà l’organització, i que caldrà retornar-lo a l’arribada a meta. L’Hotel Amèrica es l’hotel recomanat per l’organització, amb informació a la web: www.hotel-america.es i tels. 938 031 000938 050 078.

Hi haurà servei de pàrking, vestidors, guarda-roba, dutxes i massatges, i servei de guarderia, amb inflables per a la quitxalla.