EL 4 DE NOVEMBRE, XXX.ª MITJA-MARATÓ DE L’ANOIA i 10.ens. 10 QM. CIUTAT D’IGUALADA

El C.A.Igualada Petromiralles, en col.laboració amb els Ajuntaments d’Igualada, Vilanova del Camí, i Jorba, organitzen el proper 4 de Novembre, diumenge, a partir de les 10 h. del matí la 30.ª edició de la Mitja-Marató de l’Anoia (21.097 m.), 1.er. Gran Premi SPORT Sènior, conjuntament amb la 10.ª edició dels 10 Qm. Ciutat d’Igualada, que compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona, i de la Federació Catalana d’Atletisme, i amb la col.laboració de Petromiralles, i de diverses entitats i firmes comercials. La Mitja-Marató forma part de la 7.ª Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, i puntuarà també per la 12.ª Lliga Championchip.

Ambdues curses tindràn la sortida i arribada a l’interior de l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada, i el recorregut transcorrerà entre les poblacions d’Igualada – Vilanova del Camí, Jorba i Igualada.

En les 2 curses hi haurà diversos i atractius premis, amb alguns premis en metal.lic. En la Mitja-Marató, si s’obtenen registres inferiors a 1h. 05 min. en masculins, i a 1h. 22 min. en femenines, els premis seràn de 500 Euros pel l.er./1.a., de 400 Euros pel 2.n/2.ª, i de 300 Euros pel 3.er./3.ª, respectivament. Pel que fa als 10 Qm., hi haurà premis de 300 Euros pel guanyador i la guanyadora, sempre que assoleixin temps inferiors a 31 minuts en masc., i 35 minuts en femenines. Hi haurà una Meta Volant a Jorba, amb un obsequi especial de l’Ajuntament de Jorba per a l’atleta masc. i fem. que faci el gir en primer lloc. Ademés dels diferents premis i trofeus habituals tant individuals com per equips pels classificats capdavanters, a tots els participants que arribin a meta s’els lliurarà un bossa amb provisions i un tiquet per a la botifarrada, una motxila amb una samareta tècnica i un pantaló. Hi haurà un premi especial del diari Sport, denominat Gran Premi SPORT Sènior, a l’atleta masc. i fem. de major edat que es classifiqui en qualsevol d’ambdues curses.

Els drets d’inscripció per a totes les categoríes, seràn de 16 €. per als atletes federats, i de 18 €. per als no federats. Les inscripcions es poden fer a través d’Internet, a la pag. web www.championchip.cat i a la pag. web del CAI: www.clubatleticigualada.com Els socis del CAI han d’efectuar les seves inscripcions a les oficines del club. Serà obligatori correr amb xip, que proporcionarà l’organització, i que caldrà retornar-lo a l’arribada a meta.

Es tancaràn les inscripcions el día01 de Novembre, o quan s’arribi als 1.000 participants globals, xifra màxima de participació prevista per l’organització per ambdues 2 curses.