EL 7 d’Octubre, 1ª Caminada Popular Solidària del CAI PETROMIRALLES

El Club Atlètic Igualada Petromiralles, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, organitzen el proper 7 d’Octubre 2018, diumenge, a partir de les 9 h. del matí, la 1ª edició de la Caminada Popular Solidària CAI PETROMIRALLES.

La caminada, no competitiva i oberta a tothom, tindrà un recorregut aproximat de 12 Km., amb la sortida i l’arribada situades a l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada.

El recorregut transcorrerà per un circuit degudament senyalitzat, i consta d’una volta complerta pels limits del terme municipal d’Igualada:  Barri de Fàtima, Set Camins, Les Comes II, carretera de les Maïoles, Mirador de Montserrat, Can Roca, Parc Central, Barri de Montserrat, Torre del Requesens, Anella Verda del riu Anoia, i Estadi Atlètic.

El preu de la inscripció és de 5 Euros per participant, i de 10 Euros per a les famílies amb menors d’edat (pare, mare i fills). Al ser una caminada solidària, els beneficis de la mateixa aniràn destinats a la Fundació Cors Units:  www.fundaciocorsunits.com

Les inscripcions es poden fer presencialment, a les oficines del CAI (Estadi Atlètic), o mitjançant el següent enllaç; https://goo.gl/forms/yr36Kuxpuh9sE3Rn2

Al tramitar la inscripció, s’entregarà un dorsal/distintiu que el/la participant haurà de portar en un lloc visible, el dia de la caminada.  El distintiu es podrà recollir en el mateix moment de la inscripció, si és presencial, o bé de 6 a 9 del vespre a l’Estadi Atlètic, i el mateix dia de la caminada, al lloc de sortida, fins a mitja hora abans de la mateixa.

Es disposarà de servei de guarda roba i vestuari, a l’Estadi Atlètic.  Es prega ser respectuós principalment amb el medi natural, i guardar les deixalles fins arribar al lloc d’avituallament, on hi haurà un lloc adequat per deixar-les.

Per questions de seguretat, els participants que vagin acompanyats de gossos, els hauran de portar lligats.

La participació a la caminada es fá sota la responsabilitat i el propi risc dels participants. Tot i així, l’organització té contractada una pòlissa de responsabilitat civil, així com una assegurança d’accidents per als participants.  El sol fet de participar, vol dir que s’accepta tot el preceptuat en el reglament de la caminada.

– Club Atlètic Igualada –