El C.A. Igualada Petromiralles, guardonat en la Diada de l’Atletisme català

Dijous passat, 9 de juny es va celebrar la vint-i-cinquena edició de La Diada de l’Atletisme Català a la Sala d’Actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat.

Com cada edició, La Diada va reunir a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional entrega de premis i guardons a les persones i clubs que, en mèrit al seu treball i dedi- cació, han estat mereixedores d’aquest públic reconeixement.
Durant la festa es van lliurar els Trofeus als Clubs més destacats de Catalunya durant la temporada a l’aire lliure 2015 i a la pista coberta 2016. En aquest apartat, el Club Atlètic Igualada Petromiralles va rebrer la premiació que l’acredita com a sots campió de Catalunya absolut en pista coberta.

A la diada es va premiar també als millors atletes catalans masculí i femenina del 2015 de cada categoria i als seus respectius entrenadors. En aquest cas es va premiar a l’Aitor Caldito com a millor atleta català de categoria Infantil junt amb el seu entrenador Sergi Badet, i a la Sheila Garcia com a millor atleta catalana de categoria Junior junt amb el seu entrenador Antonio Corgos.

L’acte, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme va ser presidit per Antoni Reig, Director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat, acompanyat de Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i dels presidents de les Federacions Catalana i estatal d’atletisme, Joan Villuendas i José Mª Odriozola, entre d’altres personalitats.