EL C.A.IGUALADA PETROMIRALLES, ÈLIA PASCUAL i NÍRIA PASCUAL, GUARDONATS EN LA NIT DE L’ATLETISME CATALÀ A BARCELONA

El C.A.Igualada Petromiralles i dues atletes anoienques, van esser guardonats el passat dimarts 26 de Juny al vespre, en la gala de la Nit de l’Atletisme Català 2011, que es va cel.lebrar a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona, amb organització de la Federació Catalana d’Atletisme. El sopar va esser presidit pel sr. Ibàn Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, per la sra. Maite Fandos, Tinent d’Alcalde d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, acompanyats pel sr. Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, entre d’altres personalitats.

Foren guardonats diversos Clubs i atletes catalans com a mes destacats de les diferents categoríes, sobresortint els premis als atletes catalans a nivell absolut, recollint els guardons l’internacional tarragonina del Gimnàstic Tarragona Natàlia Rodríguez, i el seu entrenador Miguel Ángel Escalona, i el fondista lleidatà Ayad Lamdassem –Atl. Bikila -, i el seu entrenador Antonio Cánovas.

L’atleta del C.A. Igualada Èlia Pascual, va recollir el guardó com a millor atleta catalana de categ. Promesa 2011. L’igualadina va assolir l’Or als Campionats d’Espanya Universitaris en Javelina, l’Or amb Catalunya al Camp. d’Espanya de Federacions Autonòmiques, i el Bronze als Camp. d’Espanya Absoluts de llançam. d’Hivern en la mateixa prova, ademés de ser 11.ª en Javelina als Camp. d’Europa Sub-23 d’Ostrava (Rep. Txeca), i 8.ª en Javelina al Quadrangular Internac. d’Hamburg, amb la sel.lecció estatal Sub-23, com a fites més destacades a nivell estatal e internacional. Va ser acompanyada per Níria Pascual, que va recollir el guardó d’entrenadora de l’anoienca.

En l’apartat de Clubs, el C.A.Igualada va esser premiat en la categoría Cadet Masculí, com a club amb millor puntuació en els campionats catalans individuals d’aire lliure 2011, i en categ. Juvenil masculí, com a club amb millor puntuació en Pista Coberta 2012. També va rebrer un premi per l’ascens a Categ. A de l’equip absolut masculí del CAI, en impossar-se al Campionat de Catalunya de Clubs B d’aquest 2012.

Altres guardons i homenatges foren per al sr. Romà Cuyàs, que ha estat president de la FCA els darrers 12 anys, per als Jutges Josep Vich, que va recollir la placa al mèrit “Domingo Casillas”, i Pere Ocaña, que va recollir el premi al jutge de l’any, entre altres. Es va premiar també al C.A. Nou Barris, pels seus 25 anys d’activitat atlètica.

Finalment, es va mostrar el reconeixement a l’entitat l’Aliança, pel seu suport a la FCA i a l’Atletisme en general.