El C.A. Igualada Petromiralles, premiat en la Nit de l’Atletisme Català a Esplugues de Llobregat

El C.A.Igualada Petromiralles, va ser premiat amb 2 distincions el passat dimarts 8 de Juliol al vespre, en la gala de la Nit de l’Atletisme Català 2013, que es va celebrar a la Sala d’Actes de l’edifici Docent del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, amb organització de la Federació Catalana d’Atletisme.  L’acte va ser presidit pels srs. Iván Tibau, Secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Xavier Amador, director de relacions institucionals de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Sans, director esportiu i de relacions instituc. de la UFEC, Daniel Laga, Coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona, Armando Nieto, President de l’Aliança-Divina Pastora Assegurances, acompanyats pel sr. Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, entre d’altres personalitats.

En l’apartat de Clubs, el C.A.Igualada Petromiralles va esser premiat en la categoria Juvenil masculí, com a club amb millor puntuació en els campionats catalans individuals en Pista aire lliure 2013, i en Alevins fèmines, per la millor puntuació en els camp. catalans aire lliure 2013, recollint els premis el President del CAI Ramón Mir. Eduard Viles va ser premiat pel seu Rècord de Catalunya en relleus 4 x 100 m. amb la selecció catalana, amb 40"02.

Foren guardonats diversos Clubs i  atletes catalans com a mes destacats de les diferents categories, sobresortint els premis als atletes catalans a nivell absolut, recollint els guardons la marxadora internacional del València Terra i Mar Beatriz Pascual, i el seu entrenador Josep Marín, i l’obstaculista internacional Àngel Mullera – Lloret La Selva -, i el seu entrenador Isidre Jiménez.

Altres guardons i homenatges foren per al Jutje Joan Torné, que va recollir la placa al mèrit "Domingo Casillas", i Eduard Zamora, que va recollir el premi al jutge de l’any, entre altres.  Es va premiar també al Gimnàstic de Tarragona, per l’efemèride del seu centenari, i al C.A. Calella, pels seus 50 anys d’activitat atlètica.

Finalment, es va mostrar el reconeixement per la seva brillant carrera esportiva als atletes Reyes Estevez i María Vasco, al diari Mundo Deportivo, per la seva tasca d’organització de la Jean Bouin,  i a l’entitat l’Aliança – Divina Pastora, pel seu suport a la FCA i a l’Atletisme en general.