El CAI es consolida com a Club capdavanter i assoleix el 3er lloc al campionat de Catalunya absolut – 7 podis per als atletes del CAI a Sabadell

Els atletes del C.A. Igualada Petromiralles Jordi Yoshinori Matsuoka, Darío Sirerol i Marc Sánchez es van proclamar brillantment diumenge passat Campions de Catalunya Absoluts en Pista Coberta en Llargada, Triple Salt i Alçada a Sabadell. Tretze atletes del CAI van participar als 40ens Campionats de Catalunya Absoluts en Pista Coberta, amb una sensacional actuació global, ocupant el CAI el 3er lloc en la puntuació per Clubs amb 67,5 punts, darrera del F.C. Barcelona i de l’A.A. Catalunya, i per davant de l’ISS-L’Hospitalet entre altres, entre un total de 40 clubs participants, i assolint 7 podis: 3 títols individuals de Campió, 3 de sots Campió i 1 tercer lloc, a més de diverses mínimes per als campionats estatals absoluts i de les categ. respectives.

Van sobresortir els títols de Campió de Catalunya assolits per Jordi Yoshinori Matsuoka, que amb 7,66 m. va establir un nou rècord dels Campionats i va millorar novament el rècord d’Igualada. Per Darío Sirerol en Triple Salt, amb un millor intent de 14,75 m., i per Marc Sánchez en Salt d’Alçada, amb un millor intent de 2,11 m. que li donaren també l’Or.

Va sobresortir igualment els sots campionats assolits per Eduard Viles en 60 m.llisos, Argent amb 6”85 a la final, després d’entrar 2n en la s/f. corresponent amb 6”94, per Maria Caridad Hernández, sots campiona en Salt de Llargada amb 5,96 m., i per Aleix Marín, 2n i Argent en Llargada masc. amb 7,07 m., marca personal.

La debutant amb el CAI de categ. Juvenil Dasha Malevich era 3ª i Bronze en el Salt d’Alçada fem., amb 1,63 m., seguida de la Cadet Laia Moix, 9ª amb 1,51 m.

Cal ressaltar també el 4t lloc en Salt d’Alçada assolit pel Juvenil Hèctor Ramos, amb marca personal de 1,98 m., seguit del Junior Eduard Fàbregas, 6è amb 1,95 m.

Iván Alcalá era 5è en els 1.500 m. llisos, amb 3’54”86, seguit d’Albert Nogueras, 7è amb 3’58”57.

Abel De la Varga era 8è a la final dels 800 m. llisos amb 1’58”13, completant la brillant actuació dels atletes del CAI Petromiralles als catalans absoluts, que comptaren amb la participació dels atletes capdavanters de Catalunya en les diferents especialitats, preparant els estatals Promesa i Absoluts dels propers dies.