EL CAI PETROMIRALLES guanya la primera jornada del grup A, del Campionat de Catalunya de Clubs

Pere Tibau

Pere Tibau

Els atletes dels equips absoluts masculí i femení del C.A. Igualada Petromiralles aconseguiren el primer lloc del seu grup, en la primera jornada de lliga del Campionat de Catalunya de clubs.

Al Campionat de Catalunya, que es distribueix en 5 grups, hi participen 32 equips que competeixen en diferents pistes de Catalunya, encara que en realitat la competició es de tots contra tots, ja que els clubs assoleixen la puntuació final de la jornada en virtut de les marques aconseguides pels seus atletes.

En la competició del grup A que es va celebar dissabte a les pistes del Camp Clar de Tarragona, el CAI es va imposar amb 25.540 punts al Lleida UA, que n’aconseguí 24.523, a l’Avinent Manresa 3r amb 23.025, al C.A. Tarragona, 4t amb 19.573, a l’Esportiu Penedès, 5è amb 13.903 i al Dinami-k de Vilanova i la Geltrú, 6è amb 9.513 punts.

El fort vent, que va bufar durant tota la tarda amb rauxes en algun moment superiors als 5 m. per s/., va perjudicar en algunes proves, però malgrat això alguns atletes van poder millorar les seves marques personals.

De l’actuació dels i les atletes igualadins, cal destacar els doblets assolits per Lahcen Ait Alibou i Rafael Hompanera en els 1.500 m.ll., per Elia Ibarra i Mar Berenguer en els 3.000 m. obstacles i per Aleix Marín i Dario Sirerol en triple salt, així com els primers llocs d’Abdessamad Oukhelfen en 3.000 m. obstacles, Eduard Viles en 100 m.ll., Mª Caridad Hernández en 100 m. tanques , Paula Blasco en 1.500 m.ll., Marta Llagostera en 400 m.ll. i de l’equip femení de relleus 4 x 100 m. format per Silvia Hohnhaussen – Cristina Gabarró – Judit Bascompte i Mª Caridad Hernández.

En el global de la puntuació dels 32 clubs participants, el CAI Petromiralles amb els seus 25.540 punts, està situat en quart lloc per darrera del FC Barcelona (29.471), de l’A.A. Catalunya (26.352) i del Cornella Atl. (26.184), una bona posició que li permet veure amb confiança poder classificar-se entre els vuit equips que tindran accés a disputar la fase final del Campionat. La 2ª Jornada es durà a terme diumenge, a les pistes de les Basses de Lleida.

En el següent arxiu podeu veure les posicions i marques dels atletes igualadins.