El CAI TRIATLÓ DÓNA GUERRA A UN DISPUTAT AQUATLÓ DE EL MASNOU

Vàries 4es posicions i victòria en veteranes d’Assumpta Castelltort a El Masnou en una nova prova de Copa Catalana amb molt de nivell

El passat 11 de setembre al matí es va disputar com ja va sent tradicional els últims anys una nova edició de l’Aquatló de El Masnou, prova que forma part de la Copa Catalana de l’especialitat i que es disputava sota unes distàncies de 2,5 km de cursa a peu, 1 km de natació al mar i 2,5 km més de cursa a peu per finalitzar la competició.

La carrera reuní a més de 150 esportistes, entre ells alguns dels dominadors de l’especialitat i comptà també amb alguns dels millors nedadors del país, com la campiona olímpica Mireia Belmonte o els internacionals Pol Gil i Raul Santiago, entre altres. Els guanyadors absoluts de la prova foren els dos triatletes del Fasttriatlon, Anna Flaquer i Albert Parreño

El CAI Triatló hi va ser representat per alguns dels seus triatletes; Oriol Marimon aconseguí una gran 4a posició absoluta, aconseguint marcar el millor parcial en l´últim tram de córrer i quedant-se molt a prop de les medalles. Per la seva banda Sergi Sànchez també realitzava una molt bona actuació, fregant el top-30, classificant-se finalment en una destacada 32a posició final. Finalment Samuel Delgado, completava una meritòria actuació, finalitzant en la 40a posició. Els 3 aconseguien posicionar al CAI Triatló en la 4a posició de clubs masculins, classificació que guanyava el Prat Triatló.

Pel que fa a les fèmines del club, cal destacar l’excel·lent 7a posició absoluta de Marta Marimon, arribant just davant de la gran Mireia Belmonte, mentre que Assumpta Castelltort aconseguia la 13a posició absoluta i pujava novament al podi de veteranes2, guanyant una vegada més amb autoritat la prova en la seva categoria.

CAI TRIATLÓ PETROMIRALLES