El Club Atlètic Igualada Petromiralles, guardonat a la Diada de l’Atletisme Català

El C.A.Igualada Petromiralles va ser premiat amb diverses distincions dijous passat al vespre, en la 26ª edició de la Diada de l’Atletisme Català, corresponent al 2016, i que es va celebrar a la Sala d’actes de l’edifici Docent del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, amb organització de la Federació Catalana d’Atletisme. L’acte va ser presidit per Antoni Reig, Director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat, acompanyat dels presidents de les Federacions Catalana i estatal d’atletisme, Joan Villuendas i Raúl Chapado, entre d’altres personalitats.

En l’apartat de Clubs, el C.A.Igualada Petromiralles va ser premiat com a campió de Catalunya absolut fem. “B” en pista coberta 2017, i també com a lr classificat a la puntuació per equips dels Camp. de Catalunya individuals Promesa masc. indoor 2017, Junior masc. aire lliure 2016, i Cadet masc. en pista coberta 2017, a més de 3r absolut al Camp. de Catalunya de Clubs a. lliure 2016, 3r al Camp. de Catalunya Sub-20 a. lliure 2016, i 3r al Camp. de Catalunya de Clubs masc. indoor 2017.

Van recollir els guardons el president del CAI Lluís Cañamares, l’expresident Ramon Mir i el saltador Marc Sànchez.

Foren guardonats diversos Clubs i atletes catalans de les diferents categories, sobresortint els premis als atletes catalans a nivell absolut, recollint els guardons la marxadora internacional del F.C. Barcelona Raquel González, i el fondista internacional Ilias Fifa – F.C. Barcelona -, acompanyats dels entrenadors respectius.

Altres guardons i homenatges foren per a la Jutge Concepción Alvarez, que va recollir la placa al mèrit “Domingo Casillas” i per a Jordi Graells, que va recollir el trofeu “Francesc Castelló” al jutge de l’any, entre altres.

Finalment, es va mostrar el reconeixement a l’entitat l’Aliança – Divina Pastora, pel seu suport a la FCA i a l’Atletisme en general.