El CLUB ATLÈTIC IGUALADA PETROMIRALLES, QUART MILLOR CLUB CATALÀ D’ATLETISME i 18.é. d’ESPANYA –

La Real Federación Española de Atletismo elabora cada any la classificació dels millors clubs estatals segons els resultats obtinguts en els diferents Campionats d’Espanya. En la classificació d’aquest 2012, el CAI figura en el 18.é. lloc dels 298 clubs classificats.

Aquesta es la millor classificació obtinguda pel club igualadí en tota la seva història, una classificació molt més meritòria si a sobre tenim en compte que aquest 18.é. lloc el situa en quarta posició pel que fa als clubs catalans, per darrera solament del F.C. Barcelona, l’Agrupació Atlètica Catalunya i l’Hospitalet, i per davant dels clubs representatius d’altres ciutats catalanes amb molta més població com Sabadell, Manresa o Mataró, per possar un exemple.

Amb 60 anys de servei a la ciutat i la comarca, el Club Atlètic Igualada-Petromiralles, amb més de quatre-cents socis, una escola d’uns 220 alumnes i 380 fitxes federatives, es un club de referència al nostre país, que compta a més amb una important secció de Triatló, i de Fitness i activitats dirigides. El CAI ha estat bressol d’alguns dels millors atletes de Catalunya del passat i del present, i ha ajudat i ajuda a formar-se a molts joves en els valors de l’esforç, la perseverança, el respecte i l’esportivitat que la pràctica atlètica comporta per si mateixa.