El club

L’atletisme és un esport que té el seu fonament en el desenvolupament de les habilitats motrius més primaries de l’ésser humà: caminar, córrer, saltar i llançar. Habilitats que son també la base motriu de molts dels esports que coneixem.

L’escola d’atletisme del Club Atlètic Igualada, els hi ofereix un programa d’activitats dirigides a millorar i enriquir el bagatge motriu del seu fill/a, en coeducació amb altres nens i nenes i en una instal·lació esportiva de primeríssima qualitat com és l’Estadi Atlètic.

L'estadi atlètic d'Igualada

EL CLUB ATLÈTIC IGUALADA

Amb més de 50 anys de servei a la ciutat i a la comarca, el CAI és un club de referència al nostre país. Ha estat el bressol atlètic d’alguns dels millors atletes de Catalunya, del passat i del present. Som un club modest en pressupost però tot i així i gràcies a l’entusiasme dels seus atletes, famílies, entrenadors i col·laboradors amics, el nostre club és capdavanter en la promoció atlètica a Catalunya i els seus equips absoluts masculí i femení competeixen en la màxima categoria catalana. Però del que ens sentim més orgullosos és d’haver pogut contribuir a que molts i molts joves s’hagin format amb els valors d’esforç, voluntat i esportivitat que la pràctica atlètica comporta per si mateixa.