EL DIA DE NADAL A CAPELLADES –34.ª CURSA DEL GALL DINDI, i 29.ª TRAVESSA A LA BASSA – NATACIÓ –

El proper dimecres 25 de Desembre, dia de Nadal, es durà a terme a Capellades una de les proves clàssiques de l’atletisme anoienc, amb la cel.lebració de la XXXIV.ª edició de la Cursa del Gall Dindi, 24.é. Memorial Jaume Solé Quintana, i posteriorment la prova de Natació de la 29.ª Travessa a la Bassa capelladina.

La cursa del Gall Dindi es disputarà a partir de les 11 h. del matí, amb sortida davant del Museu Molí Paperer, sobre el circuit urbà tradicional de 4.600 m.. Les inscripcions, gratuites i obertes a tots els atletes que hi vulguin participar, es podràn efectuar a partir de les 9,45 h. al recinte del Polisportiu Municipal.

Enguany es durà a terme novament la cursa prèvia oberta a les categ. Pre-Benjamins, Benjamins i Alevins, masc. i fem. (de 6 a 11 anys), sobre 1.000 m. de recorregut, amb sortida a les 10,45 h.

L’organització de la prova l’efectua l’Ajuntament de Capellades, Àrea d’Esports, amb la col.laboració del Club Atlètic Igualada Petromiralles, de l’AEMdeKP i dels Voluntaris capelladins/nes, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Enguany es cel.lebren també les proves de natació corresponents a la Travessa a la Bassa, que arriben a la seva 29.ª edició, i es duràn a terme aproximadament a les 12 del migdía, després de la cursa atlètica, i amb sortida davant del Museu Molí Paperer. Les inscripcions es podràn efectuar abans de la prova, davant de la bassa, un cop finalitzada la cursa atlètica del Gall Dindi.

El repartiment de Premis d’ambdues competicions, es durà a terme davant de la bassa, després de la cursa atlètica i de la prova de natació. Els premis, com en anys anteriors, seràn galls dindi, pollastres, pinyes, cava… i enguany hi haurà també un premi especial als guanyadors de la duatló (cursa atlètica i natació).