El dia de Nadal a Capellades, 35ª Cursa del Gall Dindi, i 30ª Travessa a la Bassa – natació

El proper dijous 25 de Desembre, dia de Nadal, es durà a terme a Capellades una de les proves clàssiques de l’atletisme anoienc, amb la cel•lebració de la 35.ª edició de la Cursa del Gall Dindi, 25è Memorial Jaume Solé Quintana, i posteriorment la prova de Natació de la 30.ª Travessa a la Bassa capelladina.

La cursa del Gall Dindi es disputarà a partir de les 11 h. del matí, amb sortida davant del Museu Molí Paperer, sobre el circuit urbà tradicional de 4.600 m..  Les inscripcions, gratuïtes i obertes a tots els atletes que hi vulguin participar, es podran efectuar a partir de les 9,45 h. al recinte del Poliesportiu Municipal.

Enguany es durà a terme novament la cursa prèvia oberta a les categ. Pre-Benjamins,  Benjamins i Alevins, masc. i fem. (de 6 a 11 anys), sobre 1.000 m. de recorregut, amb sortida a les 10,45 h.

L’organització de la prova l’efectua l’Ajuntament de Capellades, Àrea d’Esports, amb la col.laboració del Club Atlètic Igualada Petromiralles, de l’AEMdeKP i dels Voluntaris capelladins/es.

Enguany es cel•lebren també les proves de natació corresponents a la Travessa a la Bassa, que  arriben a la seva 30ª edició, i es duran a terme aproximadament a les 12 del migdia, després de la cursa atlètica, i amb sortida davant del Museu Molí Paperer. Les inscripcions es podran efectuar abans de la prova, davant de la bassa, un cop finalitzada la cursa atlètica del Gall Dindi.

El repartiment de Premis d’ambdues competicions, es durà a terme davant de la bassa, després de la cursa atlètica i de la prova de natació.  Els premis seran: pollastres, pinyes i cava pels primers classificats de la travessa; galls dindi pels guanyadors absoluts de la cursa, pollastres pels guanyadors de cada categoria de la cursa; regals pels primers classificats de la cursa infantil i premi especial pels guanyadors de la duatló.