El dia de Nadal a Capellades – 36ª Cursa del Gall Dindi

El proper divendres 25 de Desembre, dia de Nadal, es durà a terme a Capellades una de les proves clàssiques de l’atletisme anoienc, amb la celebració de la 36ª edició de la Cursa del Gall Dindi, 26è Memorial Jaume Solé Quintana.

La cursa del Gall Dindi es disputarà a partir de les 11 h. del matí, amb sortida davant del Museu Molí Paperer, sobre el circuit urbà tradicional de 4.600 m. Les inscripcions, gratuïtes i obertes a tots els atletes que hi vulguin participar, es podran efectuar el dia de la cursa, a partir de les 9,45 h. al recinte del Poliesportiu Municipal. També enguany es poden fer per anticipat, els dies 22 i 23, de 18 a 20 h., a la Biblioteca el Safareig.

Abans de la cursa gran, novament es durà a terme la cursa prèvia oberta a les categ. Pre-Benjamins, Benjamins i Alevins, masc. i fem. (de 6 a 11 anys), sobre 1.000 m. de recorregut, amb sortida a les 10,45 h.

L’organització de la prova l’efectua l’Ajuntament de Capellades, Àrea d’Esports, amb la col·laboració de l’AEMdeKP, del Club Atlètic Igualada Petromiralles, de la Diputació de Barcelona i del Consell Esportiu d’Anoia.

Pel que fa a les proves de natació corresponents a la Travessa a la Bassa, aquest Nadal no es podran dur a terme, per manca d’aigua a la bassa capelladina.

El repartiment de Premis de la cursa atlètica, es durà a terme davant de la bassa, després de la cursa. Els premis seran: galls dindi per al guanyador/a absoluts de la cursa, pollastres pels guanyadors/es de cada categoria de la cursa, cava per als segons/es classificats, i pinya per als 3ers/eres classif., i regals pels primers/eres classificats de la cursa infantil.