EL DILLUNS, 31 DE DESEMBRE, 14.ª CURSA DE SANT SILVESTRE A VILANOVA DEL CAMI

El proper dilluns, 31 de Desembre, a les 6 de la tarda, es durà a terme a Vilanova del Camí la catorzena edició de la Cursa de St. Silvestre, sobre el circuit urbà de 5.000 m. de recorregut per les categories superiors, i de 2.500 m. pels atletes de les categ. de Promoció (Infantils i inferiors), amb la sortida i arribada situades al c/ Sta. Llúcia, a la zona del Mercat. El recorregut transcorrerà integrament pel nucli urbà. La prova és organitzada per l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Servei d’Esports, amb el suport del Club Atlètic Igualada Petromiralles, de la Diputació de Barcelona, i amb la col·laboració i el patrocini de Decoració Godoy, Aluminis de l’Anoia, S.L., Forn de Pa i Pastisseria Roig, Bodegas Gallardo, Punt d’Instal.lació Samy,S.L., TEA3 Sports i l’ACI.

La cursa es oberta a tothom que hi vulgui participar. Les inscripcions seran gratuïtes. Es prega que es facinles inscripcions anticipades abans del 27 de Desembre 2012 mitjançant la pàgina web: www.vilanovadelcami.cat (apartat d’Esports) o bé al Servei d’Esports de Vilanova del Camí (Pl. dels Horts, 1 – tel. 93/8054411 – Ext.1). La recollida de dorsals serà de les 16,30 a les 17,15 h. per la cursa Infantil, i fins a les 17,45 h. per la cursa de 5 Km., el dia de la cursa. És podran fer inscripcions el dia de la cursa fins al límit de dorsals, però es prega als corredors que l’anticipin via web per facilitar l’organització.

La sortida i l’arribada de la prova, estaràn situades al c/Sta. Llúcia, cantonada Mossén Borràs –Zona Mercat – i l’hora de sortida de la cursa serà a les 17,30 h. la cursa Infantil, i a les 18 h. la cursa de 5 Km.. Els atletes de les categ. de Promoció, desde Benjamí fins a Infantil, masc. i fem., efectuaran un recorregut urbà amb un total de 2.500 m. Els pares, mares i acompanyants dels atletes de la cursa dels petits, cal que es treguin un dorsal d’acompanyant (sense opció a podi). Aquesta cursa tindrà la sortida a 2/4 de 6 de la tarda. Els atletes de les categ. superiors, desde Cadet fins a Veterans “C” masc. i Veteranes “B” fem., completaran un recorregut total de 5.000 m., amb sortida a les 6 h. de la tarda.

Pel que fa als premis, hi haurà premis pels 3 primers i 3 primeres de la general absoluta masculina i femenina, que rebran Lots Nadalencs. També hi haurà premis pels 3 primers/eres. de cada categoria, i als classificats mes veterans masculí i femenina de la cursa. Els tres primers/eres. de cada categ., rebran una coca de cap d’any. Els participants més veterans masc. i fem. rebran una ampolla de cava. Un cop finalitzada la prova, hi haurà coca per tots aquells participants que vinguin guarnits amb ambientació nadalenca, per fer mes lluïda la festa. Cal disposar d’assegurança esportiva d’accident. Es recomana portar indumentària reflectant, per major seguretat.

Com a novetat, el dia de la cursa hi haurà paradetes al carrer, en col·laboració amb l’ACI per acabar de donar color i servei a les moltes persones que s’aplegaran a la plaça del mercat de Vilanova del Camí.