El diumenge 7 de Febrer, 32ª Cursa de l’Amistat i dia del club, del C.A. Igualada Petromiralles

El proper 7 de Febrer, diumenge, es durà a terme una nova edició de la Cursa de l’Amistat, amb l’organització del Club Atlètic Igualada Petromiralles. La cursa, que enguany arriba a la 32ª edició es durà a terme sobre el recorregut habitual que uneix Igualada amb el Monestir de Montserrat, amb un total de 28 Km. a cobrir pels atletes participants. Enguany es celebrarà novament el Dia del Club amb una sèrie d’activitats que detallarem seguidament.

Pel que fa a la Cursa de l’Amistat, hi poden participar tots els socis del club, atletes, membres de l’escola esportiva, familiars, amics, coneguts i saludats. També els que vulguin efectuar el recorregut caminant, que es obert a tothom.

SORTIDES CORRENT: Com es habitual, es donaran diverses sortides per als atletes que facin el recorregut corrent, a l’efecte de que es puguin adaptar a un dels ritmes de cursa: Les sortides s’efectuaran a partir de 2/4 de 9 del matí, des del Parc de l’Estació Vella. Hi haurà concentració prèvia de tots els corredors a 1/4 de 9, al lloc de sortida.

SORTIDA A PEU: D’altra banda, i amb sortida des de l’Hotel Canaletes, a 2/4 de 6 del matí, iniciaran el seu itinerari els participants que vulguin efectuar el recorregut caminant.

SORTIDA EN BICICLETA: Per qui estigui interessat en participar-hi en Bicicleta, hi haurà una sortida a les 8,30 h. del matí des de l’Estació de Servei Vercher – Av. Mestre Muntaner.

ESCOLA ESPORTIVA: Pels joves atletes de l’Escola Esportiva del CAI, hi haurà també una caminada de Can Massana a Montserrat, pel camí de la Roca Foradada (8 Qm. aprox.). La sortida d’Igualada en Bus serà a 2/4 de 9 del matí, de la Plaça de Catalunya; (s’hi poden afegir pares, mares, germans i amics). A les 10,30 – 11,00 h., un cop arribats a Montserrat, hi haurà coca i xocolata, temps lliure i fotos de tot el grup. Hi ha la possibilitat d’una recepció a l’Abadia, per part dels membres de la Comunitat Benedictina.

La tornada a Igualada dels diferents participants en aquesta cursa clàssica de l’atletisme igualadí, es farà amb l’autocar del CAI, que sortirà de Montserrat un cop acabada l’estada al Monestir, aprox. a les 13,00 h.