El proper dissabte, 11ª Cursa de 10 qm. de Santa Margarida de Montbui

El proper dissabte, 19 de Juliol a les 7 de la tarda, es dura a terme a Sta. Margarida de Montbui la 11.ª edició de la Cursa de Sta. Margarida de Montbui, prova mixta que es dura a terme per asfalt i per camins forestals, amb sortida situada al Passeig d’Espanya amb un recorregut pel nucli urbà, continuant a continuació pels camins forestals indicats, i finalitzant al nucli antic de la població, a la  Plaça de Catalunya, amb un recorregut total aproximat de 10 Qm.  El control d’arribades es tancarà a les 2 hores de cursa.  La prova es organitzada per l’Ajuntament de Sta. Margarida de Montbui, amb la col·laboració del Club Atlètic Igualada Petromiralles, i el suport de la Diputació de Barcelona i del Consell Català de l’Esport.

Poden participar-hi atletes majors de 17 anys.  Les inscripcions poden efectuar-se per internet a la pag web del CAI:  www.clubatleticigualada.com  essent l’import dels drets d’inscripció de 5 Euros. D’altra banda, el mateix dia de la cursa, i des d’una hora i mitja abans, es podran efectuar també inscripcions, al preu de 10 Euros. Els atletes del CAI es poden inscriure anticipadament a les oficines del club.

Les inscripcions anticipades han d’anar acompanyades d’ingrés al cte. de  Catalunya Caixa – 2013- 6087-25 – 0200202780. Caldrà portar el comprovant de l’ingrés a la recollida del pitral.  Les inscripcions anticipades es tancaran dijous, 17 de Juliol, o quan s’arribi als 400 participants, i el dia de la cursa, mitja hora abans de la sortida. Caldrà dur el dorsal posat, en lloc visible, per participar en la cursa.

Pel que fa als premis, hi haurà Trofeus pels 3 primers i 3 primeres classificats de la general absoluta masculina  i femenina. Pel primer i 1ª absoluts, una panera amb queviures.  Pel 2n i 2ª general absoluts, tres ampolles de Cava. Pel 3r i 3ª general absoluts, dues ampolles de cava. També hi haurà Trofeus pels 3 primers/eres. de cada categoria, i als primers classificats locals masculí i femenina de la cursa. Els premiats a la classif. general, no en tindran a la seva categoria corresponent. Els premis que no es recullin durant l’acte de cloenda, es declararan deserts. L’organització pot demanar el DNI per comprovar l’edat de l’atleta.

Es donaran també una bossa amb provisions i una samarreta a tots els atletes classificats en meta.  Hi haurà avituallament cada 3 Qm., i a l’arribada de la cursa avituallament amb fruita i beguda,  servei de dutxes al Club d’Esports les Moreres de Sta. Margarida de Montbui, i servei de Bus durant 3 h., fins al casc urbà de la població.

Els pitrals es recolliran a la Plaça Vista Alegre, (casc urbà)  a partir de les 5 de la tarda del dissabte.  La sortida es donarà a les 7 de la tarda del lloc indicat, i posteriorment, a les rodalies de les 8,30 h. del vespre, s’efectuarà el lliurament de Premis a la Plaça de Catalunya del nucli antic.

Es preveu la participació dels atletes anoiencs capdavanters, al costat d’alguns destacats atletes del fons català, com els darrers anys.