El proper dissabte arriba la 1ª exhibició de Salt d’Alçada a Vilanova del Camí

Diversos atletes del C.A.Igualada  participaran aquest dissabte, a partir de les 7 de la tarda, en la primera exhibició urbana de Salt d’Alçada, que es durà a terme a la plaça del Mercat de  Vilanova del Camí, amb el suport del Club Atlètic Igualada Petromiralles, i dintre dels actes de la festa major del municipi.

Els atletes participants seran encapçalats per Marc Sánchez, participant als Europeus Sub-23 d’enguany, i amb el vilanoví Hèctor Ramos, Eduard Fàbregas, Santi Ramos, Laia Moix, Laia Planas, que participaran en aquesta exhibició al costat d’altres destacats saltadors de l’atletisme català.

Començarà l’exhibició a les 7, amb la presentació dels atletes i de l’activitat.  A continuació es durà a terme una masterclass dels participants als nois i noies que hi vulguin prendre part, activitat oberta a esportistes de 6 a 60 anys aproximadament.

Finalment es durà a terme l’exhibició de Salt d’Alçada, sobre les 8 de la tarda, amb la participació dels atletes capdavanters de l’especialitat.

 

 

 

 

– Club Atlètic Igualada –