ELIA PASCUAL -CAI – BRONZE EN JAVELINA ALS CAMP. D’ESPANYA d’HIVERN DE LLANÇAMENTS D’AGUILAS

La llançadora de categ. Promesa del C.A. Igualada Èlia Pascual, va assolir una magnífica 3.ª posició en la prova del llançament de Javelina corresponent als 2.ns. Campionats d’Espanya d’Hivern de LLançaments LLargs, que es van dur a terme a les pistes José Ruiz d’Aguilas (Murcia) el passat dissabte, 10 de Març. Les proves tingueren la participació dels atletes estatals absoluts capdavanters de les especialitats de Martell, Disc i Javelina masc. i fem..

Hi prengueren part les germanes Èlia i Níria Pascual, amb una brillant actuació de les llançadores del C.A.Igualada.

Èlia Pascual aconseguía el 3.er. lloc al Campionat d’Espanya – Bronze – amb un millor intent de 48,09 m., en la prova dominada per la cubana Nora Aida Bicet – Valencia Terra i Mar – Or amb 55,67 m., seguida de Carmen Sánchez – Playas de Castellón – 2.ª i medalla d’Argent amb 49,14 m.. La seva germana Níria Pascual es classificava en una molt destacada 4.ª posició en la mateixa prova, amb marca personal de 47,38 m. també en una magnífica actuació de l’igualadina, en el seu 2.n. any com atleta Promesa.

Van sobresortir els trioms de Javier Cienfuegos – Playas de Castellón – en Martell, amb 72,75 m., i de Laura Redondo – F.C. Barcelona – en el Martell fem., amb 68,86 m., prova en la que finalment no va participar Berta Castells – Valencia Terra i Mar -.