ELIA PASCUAL – CAI PETROMIRALLES – BRONZE EN JAVELINA ALS CAMPIONATS D’ESPANYA ABSOLUTS, a PAMPLONA

Les atletes del C.A. Igualada Petromiralles Èlia i Níria Pascual, van assolir respectivament una brillant 3.ª posició i la medalla de Bronze corresponent, i un gran 8.é. lloc – finalista – en la prova del llançament de Javelina corresponent als 92.ens. Campionats d’Espanya Absoluts, disputats en doble Jornada de dissabte i diumenge el passat cap de setmana a l’Estadi Larrabide de Pamplona. Les proves tingueren la participació de les primeres figures estatals, amb un total de 567 atletes inscrits i comptàren amb la transmissió en directe del canal esportiu de TVE Teledeporte.

La llançadora igualadina del CAI Èlia Pascual, va assolir una brillant 3.ª posició i el Bronze corresponent en la Javelina fem., amb un millor intent de 49,79 m., a només 11 cm. de l’Argent, que va ser per a Arantza Moreno -Bidezabal – 2.ª classificada amb 49,90 m.. La prova va ser dominada per l’atleta d’orígen cubà Nora Aida Bicet – Valencia Terra i Mar – amb 56,50.

La també igualadina del CAI Níria Pascual, atleta de categ. Promesa de 2.n. any, va assolir una molt destacada 8.ª posició en Javelina, amb un millor intent de 45,03 m., entre un total de 10 atletes classificades, en el seu debut als estatals absoluts.

El velocista de categ. Promesa del CAI Eduard Viles, no va poder participar finalment en la prova dels 100 m.llisos, per una recaiguda en la seva lesió del passat mes de Juliol al Meeting de Madrid. El recordman estatal Angel David Rodríguez –F.C.Barcelona – va ser el guanyador de la prova amb 10”35, i el mateix atleta es va imposar també en la prova dels 200 m.llisos.

Els atletes catalans van assolir un total de 25 medalles, 8 d’Or, 9 d’Argent i 8 de Bronze. En el decurs de les 2 Jornades de competició, va sobresortir també el Rècord dels Campionats assolit per Javier Cienfuegos – Playas de Castellón – en Martell amb 74,44 m., i actuacions com les de Ruth Beitia – Pielagos Inelecma – guanyadora en Salt d’Altura amb 1,96 m., en la seva despedida de l’alta competició