ELIA PASCUAL –OR – CAMPIONA D’ESPANYA i NÍRIA PASCUAL -BRONZE- EN JAVELINA ALS CAMP. D’ESPANYA UNIVERSITARIS

El passat cap de setmana, es disputàren a Salamanca, els Campionats d’Espanya Universitaris en pista, amb una nombrosa participació d’atletes defensant els colors de les diferents universitats estatals.

Hi prengueren part 5 atletes del C.A.Igualada Petromiralles, competint per les universitats respectives, assolint 2 medalles, d’Or i Bronze respectivament Èlia i Níria Pascual en la prova del llançament de Javelina, en una sensacional actuació.

La llançadora Elia Pascual, aconseguía el Campionat d’Espanya – Or – amb un millor intent de 50,78 m., en una excel.lent actuació de l’igualadina. La seva germana Níria Pascual es classificava 3.ª i assolía la medalla de Bronze en la Javelina fem., amb un millor intent de 47,96 m., també en una magnífica actuació de la llançadora igualadina. Ambdues atletes actuàren defensant els colors de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). La montbuienca Sheila Avilés, assolía la 13.ª posició en la prova, amb un millor llançament de 31,75 m., defensant els colors de la Universitat de LLeida (UDL).

El marxador Javier González Cobacho – Universitat de LLeida – (UDL), assolía una gran 4.ª posició en els 10.000 m. Marxa masc., amb un crono de 45’34″95, en la prova dominada per Miguel Ángel López – Univ. Católica S. Antonio – amb 41’08″45.

La marxadora pierenca Ester Montaner, era 11.ª en els 5.000 m. marxa amb 27’08″10, competint per la Universitat de LLeida (UDL). La guanyadora va ser Raquel González – UPF -, amb 22’29″96, entre 16 participants en la prova.

Cal ressaltar, entre altres grans actuacions, el Rècord d’Espanya absolut en llançament del Martell assolit per l’atleta del Playas de Castellón Javier Cienfuegos – Univ.Politécnica de Madrid – amb 76,21 m., mínima Olímpica B per als Jocs de Londres d’aquest estiu.