ELS CADETS DEL CAI ALS CAMP. D’ESPANYA DE CROS PER CLUBS D’OROPESA DEL MAR

L’equip Cadet masc. del C.A.Igualada, va participar el passat diumenge al matí, en la prova d’aquesta categoría correguda sobre 5.000 m. corresponent als Camp. d’Espanya de Cros per Clubs, que es dugueren a terme al Complexe ludico-recreatiu Marina d’Or de la població castellonenca d’Oropesa del Mar. En les proves corresponents, hi participàren els atletes capdavanters de l’especialitat a nivell estatal, de les categ. Cadet fins a Sènior, masc. i fem. Cros Llarg i Curt, amb una multitudinària participació.

Els joves atletes anoiencs ocupàren la 34.ª posició per equips, entre un total de 49 Clubs participants, en el seu debut als Camp. d’Espanya per clubs. El millor classificat individual del CAI va ser el pierenc Guillem Lampreave, que va assolir la 53.ª posició, amb 18’15” per cobrir els 5.000 m. de cursa, seguit de Bernat Azcona, 90.é. amb 18’45”, de Guim Oliveras, 141.é. amb 19’23”, i de Marc Vilarrubias, 232.é. amb 21’24” entre un total de 259 atletes classificats, dels 265 que havíen pres la sortida, essent el CAI el 2.n. equip català classificat darrera de la J.A. Sabadell, 2.ns. amb 63 punts, i per davant del G.E. i E.Gironí, 37.ens. amb 537 punts, del Ripollet U.A., 41.ens. amb 588 punts, de l’AA.Palamós, 44.ens. amb 649 punts, i del C.E. Universitari, 45.ens. amb 652 punts. Es van impossar per equips els atletes del Ciudad Motril amb 36 punts.

El F.C. Barcelona va impossar-se per equips en el Cros curt masc., mentre en Cros Llarg masculí guanyava l’Otsu-Colibrí Guadalajara. En el Cros Curt fem. va impossar-se el Piélagos Inelecma de Cantàbria, mentre que en el cros llarg femení, es va impossar l’Atl. Santutxu. Les proves es van poder seguir per Teledeporte, i pel canal d’Internet de la RFEA.