Entrevista al guanyador absolut masculí de la 38a Cursa Popular d’Igualada

Guillem Carner Carrer -1998- C.A. Igualada Petromiralles

El migfondista del C.A. Igualada Petromiralles Guillem Carner, assolia diumenge el seu 1r triomf absolut en la prova igualadina, després del seu 2n lloc de l’any 2015. Un total de 3.738 atletes classificats entre ambdues curses, 1.996 en la prova gran i 1.742 en la cursa reservada als mes petits i acompanyants, van mantenir el bon nivell de participació dels darrers anys en la cursa.

Guillem Carner, Junior de 1er any, va assolir el triomf amb un bon registre de 17’02”. El van seguir en meta el Promesa Rafael Hompanera – C.A. Igualada Petromiralles – 2.n. amb 17’08”, superant al sprint al Daniel Baraldés – CAI Triatló Petromiralles – 3.er. amb 17’11”. Era 4t el Promesa José Daniel Morales – CAI Petromiralles – amb 17’45”, i 5è el Junior Raúl López – CAI Petromiralles – amb 17’48”.

Parlem amb el Guillem, molt content quan acaba de rebre el guardó per la seva 1.ª victòria absoluta en la cursa.

P – Com valores aquesta 1ª victòria teva en la Cursa Popular igualadina?
R – Bé, estic molt content per haver assolit la meva 1ª victòria en la cursa. Des del principi de la prova ens hem escapat 3 atletes al davant, i estic molt satisfet d’haver-me pogut imposar enguany, després del 2n. lloc general assolit l’any passat.

El Guillem es especialista en mig fons, havent assolit aquest 2016 èxits com els sots campionats de Catalunya Junior en 800 i 1.500 m.ll. i el sots campionat de Catalunya Junior de Cros per Clubs amb el CAI a Girona, el que els classificava per al Campionat estatal. També era 9è al Camp. d’Espanya Junior de Castelló, en la prova dels 1.500 m.ll.

P – Quins seran els teus objectius per a la temporada que estem a punt d’iniciar?
R – Bé, començaré disputant la temporada de Cros, que ens serveix també com a preparació per a la temporada de pista, en la que em centraré principalment en les proves dels 800 i 1.500 m.ll., disputant els diferents campionats autonòmics i estatals.

Ens acomiadem del Guillem, tot desitjant-li molta sort i que continuïn els èxits en aquesta propera temporada que començarà l’u de Novembre, en que serà Junior de 2n any.