ESCAI 2019

PRESENTACIÓ
S’acosten les vacances més llargues i cal pensar en les activitats estiuenques per passar-ho d’allò més bé i gaudir de l’estiu fent esport, fent amics i aprenent molt.

El Club atlètic Igualada i Jocnet Gestió Esportiva, S.L us presentem una nova edició de l’ESCAI. Un any més carregat d’activitats divertides, esportives i de lleure. Els anys van passant però l’essència i filosofia segueix sent és la mateixa

Us ho perdreu?

A QUI VA DIRIGIT?
A tots els nens i nenes des de P4 i fins a 2on de la ESO

LA NOSTRA FILOSOFIA
Volem que tots els nens i nenes que assisteixin a aquestes estades, gaudeixin de les activitats físiques, esportives i de lleure, però sense oblidar-nos de la vessant més pedagògica i educativa.
Per aquest motiu, l’escola està dirigida per professionals de l’àmbit educatiu i esportiu; els quals han dissenyat les activitats per treballar els valors positius que es deriven de la pràctica física. Valors com: la cooperació, el respecte o l’acceptació de les normes, seran aspectes inherents a les activitats que es portin a terme.

HORARIS
– Inici el dia 25 de juny i finalització el 26 de juliol.
– L’horari de l’activitat és de dilluns a divendres i de 9 a 13h.

QUÈ FEM A L’ESCAI?
Us deixem aquest vídeo perquè us feu una idea d’algunes de les activitats que es realitzen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=w4CYFF7sYdo]

PROGRAMACIÓ PER SETMANES

PROGRAMA

Descarregar (PDF, 1.27MB)


REUNIÓ INFORMATIVA
El dia 7 de juny, a les 19:15h farem la reunió informativa a les oficines del Club atlètic Igualada

PREUS ESCAI
– Tarifa individual 40€ /setmana.
– Tarifa familiar: 2 o més germans 37€ /setmana.

INCRIPCIONS

Si esteu interessats a realitzar una inscripció a l’ESCAI, cal consultar la disponibilitat enviant un mail a jocnet@jocnet.info especificant la data de naixement del nen/a i els torns d’assistència. Un cop comprobada la disponibilitat ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

 

ORGANITZA COL·LABORA AMB EL SUPORT

Doble filacai-100x100