ESCAI 2018

PRESENTACIÓ
S’acosten les vacances més llargues i cal pensar en les activitats estiuenques per passar-ho d’allò més bé i gaudir de l’estiu fent esport, fent amics i aprenent molt.

El Club atlètic Igualada amb la col·laboració de  Jocnet Gestió Esportiva, us presentem una nova edició de l’ESCAI. Un any més carregat d’activitats divertides, esportives i de lleure. Els anys van passant però l’essència i filosofia segueix sent és la mateixa

Us ho perdreu?

A QUI VA DIRIGIT?
A tots els nens i nenes des de P4 i fins a 2on de la ESO

LA NOSTRA FILOSOFIA
Volem que tots els nens i nenes que assisteixin a aquestes estades, gaudeixin de les activitats físiques, esportives i de lleure, però sense oblidar-nos de la vessant més pedagògica i educativa.
Per aquest motiu, l’escola està dirigida per professionals de l’àmbit educatiu i esportiu; els quals han dissenyat les activitats per treballar els valors positius que es deriven de la pràctica física. Valors com: la cooperació, el respecte o l’acceptació de les normes, seran aspectes inherents a les activitats que es portin a terme.

HORARIS
– Inici el dia 25 de juny i finalització el 27 de juliol.
– L’horari de l’activitat és de dilluns a divendres i de 9 a 13h.


PROGRAMACIÓ PER SETMANES
Programació setmanal


REUNIÓ INFORMATIVA

El dia 8 de juny, a les 19:30h farem la reunió informativa a les oficines del Club atlètic Igualada


PREUS ESCAI

– Tarifa individual 40€ /setmana.
– Tarifa familiar: 2 o més germans 37€ /setmana.


INSCRIPCIONS
L
es inscripcinos estan tancades, no obstant això, ens podeu enviar un correu per sol·licitar alguna plaça iondicant els torns i l’edat dels nens.

 

ANUL·LACIÓ DE LES INSCRIPCIONS
Es podran anul·lar les inscripcions fins a 5 dies abans de l’inici de l’activitat. En aquest cas suposarà la pèrdua del 25% del preu total. Si l’anul·lació es realitza fora d’aquest termini, suposarà la pèrdua total de l’import.
Es podran realitzar canvis de torns sempre que hi hagi disponibilitat.

Un cop completades les inscripcions d’alguns torns, podeu realitzar la consulta de disponibilitat al correu; jocnet@jocnet.info