Esdeveniments i activitats

Teniu una nova setmana d’entrenaments a l’apartat corresponent.

Altres temes

 • MITJA MARATO – MARATO. Amb els que ja heu manifestat que voleu preparar la mitja marató de Barcelona i la marató de Barcelona, ja hem començat la preparació. Si hi ha alguna persona mes interessada en participar-hi que ens ho faci saber i li farem arribar la forma que actuem per dur a terme aquesta posta a punt. (contacte = JORDI MORENO).
 • DUATLO D’ODENA. Felicitar a les voluntàries i voluntaris  que heu anat a col·laborar en aquesta cursa, i on la secció ha tingut la responsabilitat i privilegi de controlar el circuit de cursa a peu i la organització de la cursa ens dona la enhorabona del bon treball dut a terme. Gràcies de veritat. ( FOTO)
 • El proper dissabte dia 16 de desembre, tenim una programació força intensa. Al mati i al estadi atlètic, el club ATLETIC IGUALADA, fa la presentació dels equips i seccions que el composen. Com a secció el CAI POPULAR hi està convidada a aquest acte lúdic on es farà la foto de la secció i la foto conjunta amb la resta de seccions (escola esportiva, escola de triatló, equip absolut d’atletisme, secció de triatló, CAI POPULAR, veterans…
  • El programa serà;
   1. Convocatòria a les 10 hores del matí al estadi, on aprofitarem la jornada per fer un entrenament tota la secció que vulgui a participar-hi. A partir de les 11 hores es passarà a fer les fotos a nivell de seccions i després la conjunta. I pel que vulgui hi ha botifarrada popular, a les 12 hores a un preu de 3.5 euros.
  • Us agrairíem fóssim una bona colla per donar la representativitat popular que te la nostra secció. A veure si ens podeu dir els que podeu vindre per tenir una mica d’idea de la gent que serem.
 • I també al mateix dissabte a les 21.45 hores tenim el sopar de la secció que es portarà a terme a CAL TARIBO. Animem al que no estigui apuntat a vindre. En aquests moment ja superem la cinquantena de persones assistents. Recordeu que si decidiu apuntar-vos teniu que escollir el segon plat i notificar-li al Victor Montaner. Teniu de temps fins dimecres dia 13 de desembre.

  Res mes i que tingueu una bona setmana.

CAI POPULAR

 

 

 

 

 

Salut i alegria