Esdeveniments i activitats


Bona tard companys,

Adjuntem la pauta per la setmana vinent per aquells que tingueu mes opció a entrenar o no podeu vindre a les pautes del dimarts i dijous.

Com a noticies, cal destacar la magnífica representació a la cursa Popular de Vilanova del Camí on la secció ha estat representada per 25 atletes, aconseguint bons resultats, amb alguns pòdiums, com l’AMALIA MORENTE, LA SONIA MAGALLON, LA FANNY CABRE I LA NEUS FORTUÑO, i la resta hem gaudit d’un bon matí d’esport.

També hem tingut representació al cros dels Maristes amb el pòdium de la MONICA DIAGO.

NOVETATS

diumenge vinent dia 25 de març, farem una caminada per la comarca.

La ruta que farem començarà a la Pobla de Claramunt per la Serra de la Guardia, fins arribar a IGUALADA. Ruta de 14 quilòmetres

L’itinerari ens permet visitar el Castell de Claramunt, recórrer tota la Serra de la Guàrdia amb molt bones vistes sobre les poblacions d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Carme… així com molt bones vistes de Montserrat, la Serra de Rubió amb el seu Parc eòlic… , visitar les poblacions de La Pobla de Claramunt i de Vilanova del Camí i pujar als cims del Turó de la Guàrdia i el Turó de l’Aromir, per acabar a la estació de tren d’IGUALADA., on donarem per acabada la excursió.

Per tots els que vulgueu participar-hi la convocatòria la fem a les 08:30 a la estació del tren doncs ens desplaçarem amb aquest mitja fins al començament de la ruta. Es demana puntualitat doncs el tren no espera. porteu diners per la compra del bitllet.

Caldrà portar esmorzar, i beguda per la sortida.  Es preveu arribar al voltant de les 13.30 hores .

PROPERS ESDEVENIMENTS

Dia 8 d’abril; tenim a la ciutat la cursa de la mitja marató de l’Anoia, i opció a fer 10 quilòmetres. Com tenim una petita rebaixa en el preu, de la inscripció, els que vulgueu prendre part a aquesta cursa porteu els diners i les dades (nom, dni, domicili, telèfon,  data naixement i els que tingueu chip groc el num, juntament amb 15 euros i ens cuidarem de fer les inscripcions dons aquestes cal fer-les a modo presencial a les oficines del club, dilluns dimecres o divendres al vespre.  A veure si som una bona representació.

 Dia 15 d’abril; nova edició de la gran Follada, cursa d’aproximadament 7 kms amb parelles i que es molt divertida.

 Dia 22 d’abril; celebració del segon aniversari CAI POPULAR. Cal que us aneu apuntant per les previsions de material que caldrà i adequar una mica les olimpíades previstes segons els nombre de gent que hi assistiu. Feu servir el doodle que us anem facilitant per tal de fer les inscripcions.

Bona setmana

salut

CAI POPULAR

 

 

 

 

Salut i alegria