Esdeveniments i activitats

PROPERS ESDEVENIMENTS:

  •  3/10/17; Fotografia de grup. Demaneu que vingueu tots i sobretot recordeu que cal portar la samarreta d’entrenament que es la que adjunto. Si hi ha alguna persona que encara no la té que es posi en contacte amb el Jordi que us la donarà. Es gratuïta.
  • Comanda de roba; estem fent una nova comanda de roba de cara al hivern d’anar ben equipats, per els que estigueu interessats feu la comanda al Victor.
  • 12/10/17; Sortida a Montserrat. El company RICARD SOLE  ens fa una proposta per anar a fer una caminada per Montserrat.
    Es tracta d’una sortida circular per Montserrat de entre 15 i 17 Km amb pujades i baixades fortetes i que dona una volta per dintre el cor de Montserrat. Es tractaria de quedar a algun lloc a les 7:30 i repartir nos amb cotxes i anar fins a l Ermita de Santa Cecília (lloc d’on va partir l’ultima sortida). Començar a caminar a les 8 i fer un recorregut de unes 5 hores amb una parada a esmorzar a un mirador i un cafè al monestir.
    És una mica mes dur dels que hem fet fins ara i per aquest motiu cal deixar-ho clar, però en tot cas es assequible per qualsevol persona mínimament entrenada.Així que ja podeu anar reservant la data els que tingueu ganes de fer-la i fer alguna sortida de preparació els caps de setmana que resten fins el proper dia 12, per anar amb garanties de poder cobrir la ruta sense excessiva dificultat.
  • 22/10/17 CURSA POPULAR; reserveu-vos aquell diumenge d’octubre on tenim la cursa popular de la ciutat. A veure si fem un gran grup i prenem part una bona colla. Tots esteu preparats per fer-la, per lo tant ni hi ha cap problema. I encara ens queden unes pautes per millorar la forma i encarar aquesta festa popular de la ciutat amb una gran forma física.

Bona setmana a tots i el dimarts a les 19.30 ens veiem. Mireu de ser puntuals, si us plau. Salut i alegria