ESTER MONTANER –CAI – CAMPIONA DE CATALUNYA PROMESA DE MARXA A BADALONA – HECTOR HIDALGO -CAI – GUANYADOR EN CADETS

La marxadora pierenca Ester Montaner, es va proclamar brillantment Campiona de Catalunya de Marxa Atl. en categ. Promesa, en el decurs del 80.é. Campionat de Catalunya individual de Marxa Atl., que conjuntament amb el 21.é. Trofeu Ciutat de Badalona de Marxa, es va dur a terme el passat diumenge a la Rambla badalonina, amb la participació d’algunes de les primeres figures estatals de l’especialitat. Hi participàren 6 atletes del C.A. Igualada, amb una magnífica actuació global, assolint 5 podis en total.

Ester Montaner assolía la 1.ª posició Promesa fem., proclamant-se Campiona de Catalunya Promesa, amb 1h. 54m. 41 seg., seguida de Silvia González, 2.ª i Sots-Campiona amb 2h. 21m. 07 seg., en una destacada actuació, ambdues sobre 20 qm. de recorregut.

Hector Hidalgo es va impossar en Cadets masc., amb marca personal de 27m. 57 seg., sobre 5 qm. de recorregut, assolint la classificació per participar als Camp. d’Espanya amb la Sel.lecció Catalana Cadet

Cal ressaltar també l’actuació del Junior Pau Del Pozo, que assolía el Sots-Campionat de Catalunya Junior, sobre 10 qm. de recorregut, entrant 2.n. amb 51m. 48 seg., i assolint la mínima pels Camp. d’Espanya, en una gran actuació del marxador pierenc.

Laura Giménez era 2.ª en Benjamins amb 6 m. 20 seg. sobre 1 Qm. de recorregut, i Alicia Ortega era 21.ª en Infantils, amb 22m. 51 seg. sobre 3 qm. de recorregut, complertant la gran actuació dels marxadors del CAI a Badalona.

En la prova gran masculina sobre 20 Qm., es va impossar l’internacional Jesús Angel García Bragado – Canal Isabel II- amb 1h. 29m. 34 seg., i la guanyadora absoluta fem., també sobre 20 Qm. va ser l’internacional Beatriz Pascual – Valencia Terra i Mar -, amb 1h. 34 m. 20 seg..