Èxit de participació a la 1ª Caminada Solidària del CAI-PETROMIRALLES

485 persones completaren diumenge passat els més de 12 km. de la 1ª edició de la Caminada Solidària del CAI-PETROMIRALLES.

La caminada, no competitiva i oberta a tothom, va aconseguir l’objectiu de ser un recorregut plàcid i familiar que amb sortida i arribada situades a l’Estadi Atlètic, va transcòrrer pels limits del terme municipal d’Igualada, aprofitant part de l’anella verda que envolta la ciutat.

Un circuit ben senyalitzat,  un matí assolellat i un paisatge molt agradable, amb vistes panoràmiques de la ciutat en alguns trams, varen fer que els participants, cadasqun al seu ritme, disfrutessin d’una bona matinal esportiva, tot descobrint alguns uns paratges que fins ara els eren desconeguts.

La Petromiralles ha nascut amb la voluntat de convertir-se en una caminada clàssica de la ciutat.  Per tant, l’organització està ja treballant en la propera edició, que es cel·lebrarà també el mes d’octubre de l’any vinent, intentant mantenir i si cal millorar, l’organització d’aquesta primera edició.

La Petromiralles es una caminada solidària, que enguany destinava els guanys de la mateixa a la Fundació Cors Units, entitat benéfica que amb el suport de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, té cura de la patología cardíaca i oncológica infantil.

Es pot veure un recull de fotos de la caminada, a la web del CAI:  www.clubatleticigualada.com

 

 – Club Atlètic Igualada –