Èxit de participació a la 1ª Exhibició Urbana de Salt d’Alçada de Vilanova del Camí

Amb un notable èxit de participació i de públic es va dur a terme dissabte passat a la tarda, la 1ª Exhibició urbana de Salt d’Alçada, a la plaça del Mercat de Vilanova del Camí, i que formava part dels actes de la Festa Major del municipi. La prova va ser una iniciativa dels atletes anoiencs encapçalats pel vilanoví Hèctor Ramos, entomada per l’Ajuntament de Vilanova del Camí, que va comptar amb el suport del C.A. Igualada. L’acte va reunir a 7 atletes de nivell (5 nois i 2 noies), participants habituals en campionats estatals, i a l’Europeu Sub-23 – Marc Sánchez – en aquesta especialitat.

Tot va començar a partir de les 7 de la tarda  amb la presentació dels participants, els atletes del C.A.Igualada Petromiralles Marc Sánchez, Hèctor Ramos, Santi Ramos, Laia Moix i Núria Moix, acompanyats de l’atleta de l’ISS-L’Hospitalet Roger Martínez, i del valencià Alejandro Ferrer – Correr el Garbí -, que van ser rebuts per les autoritats.

L’acte ben aviat va agafar un to animat i festiu, i la implicació del públic fou molt agraïda. Cal ressaltar el bon nivell de marques assolit, malgrat el handicap de no saltar sobre el material sintètic habitual, el que els generava dificultats en una prova tècnica com el Salt d’Alçada.  Marc Sánchez i Hèctor Ramos superaren el llistó a 1,90 m., seguits de Santi Ramos amb 1,85 m., i de Roger Martínez i Alejandro Ferrer, amb 1,75 m. Laia Moix saltava 1,35 m., seguida de l’Infantil Núria Moix, amb 1,30 m.


Va acabar l’exhibició amb una masterclass dels participants a un nombrós grup de nois i noies, que milloraren el seu nivell en aquesta especialitat.  L’exhibició va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, i dels regidors Camilo Grados -Esports- i Eva Vadillo -Educació-, acompanyats del president del CAI Petromiralles Lluís Cañamares.

 

– Club Atlètic Igualada –