Èxit de participació i organització a la Triatló Infantil d’Igualada

 

El dissabte 29 de setembre es va celebrar la 17a edició del Triatló infantil d’Igualada, organitzada per la secció de Triatló del Club Atlètic Igualada Petromiralles.La prova va reunir un total d’uns 150 nens i nens d’arreu de Catalunya compresos entre les categories de prebenjamí (nascuts els anys 2010-11) fins a cadets, els més grans (nascuts els anys 2001-03).

La climatologia va ser favorable i vàrem poder gaudir d’una jornada intensa i apassionant de Triatló. Els joves triatletes iniciaven la prova a la piscina exterior del complex esportiu de l’Infinit. Tot seguit, es dirigien a l’àrea de box situada al interior de l’estadi atlètic, on agafaven la seva bicicleta de muntanya per realitzar el segment de ciclisme pel voltant de l’estadi. Per últim, deixaven la bicicleta a box per completar la triatló amb el segment de cursa a peu per la pista de l’estadi.

Destacar la presencia dels triatletes professionals igualadins, Anna Noguera i Albert Moreno, que van estar a prop dels més petits durant tota la prova i a l’entrega de premis. En acabar la prova tots els participants van poder gaudir d’un berenar amb coca i xocolata.
Podeu accedir a una galeria d’imatges i a la classificació:

Galeria imatges
CLASSIFICACIONS

Participants del CAI a la Triatló d’Igualada
Prebenjamí M: 3r Iker PérezPrebenjamí F: 6a Berta MàrquezBenjamí M: 13é Alexis SánchezBenjamí F: 6a Carla PomésAleví M: 1r Oriol Alonso, 7é Guim Gabarró, 8é Pol Rubio, 10é Guiu Soler, 16é David Checa Aleví F: 2a Júlia Oliveras, 3a Maria Pomés, 6a Ares GiménezInfantil M: 11é Eloi Macià, 12é Joel Giménez, 13é Arnau Solé, 14é Gil RomeroInfantil F: 1a Carla BisbalCadet Femení: 1a Marcel·la Solé, 2a Júlia Solé, 3a Laura Giménez

El CAI Triatló vol agrair la col·laboració i implicació de tots els membres del club, del CAI Popular i els voluntaris que van ajudar a que la prova es dugués a terme en perfectes condicions. També destacar la col·laboració de les entitats i patrocinadors.

 

CAI TRIATLÓ PETROMIRALLES