Èxit de participació i organitzatció a la triatló infantil d’Igualada

El passat dissabte 30 setembre es va cel·lebrar una nova edició de la triatló infantil d’Igualada. En aquesta ocasió la 16a edició de la prova que organitza cada any el Club Atlètic Igualada Triatló Petromiralles.

La prova va reunir un total de 203 nens d’arreu de Catalunya, compresos entre les categories de Prebenjamí (nascuts any 2010 – 2011) fins als més grans, els cadets (nascuts any 2002 – 2003).

Tot i que el clima no va acompanyar i molts moments de la cursa es van disputar sota la pluja, tots els participants i acompanyants van poder gaudir d’un gran dia d’esport i lleure. Els participants van iniciar la triatló a la piscina del complex infinit on van realitzar el tram de natació, a continuació van fer el tram de ciclisme pels voltants de l’estadi atlètic i per acabar van córrer la cursa a peu per l’estadi atlètic d’Igualada. Destacar el triatleta professional igualadí del CAI Triatló, Albert Moreno que va estar amb els més petits durant tota la cursa i alhora present junt amb la resta d’autoritats a l’entrega de trofeus.

Una vegada finalitzada la prova tots els participants i acompanyants van poder gaudir d’un berenar amb coca i xocolata.

Recordem que durant els propers dies es penjaran fotos de la prova a la web del Club Atlètic Igualada, del CAI Triatló i facebook del CAI triatló. Facebook “CLUB ATLÈTIC IGUALADA TRIATLÓ”

Els participants del CAI triatló que van disputar la triatló en les diferents categories, van ser:
Oriol Alonso – 2n  Aleví Masculí
Joel Giménez – 9è Aleví Masculí
Eloi Macià – 12è Aleví Masculí
Nico Valle – 3er Benjamí Masculí
Guim Gabarró – 4rt Benjamí Masculí
Pol Rubio – 9è Benjamí Masculí
Aleix Sánchez – 22è Benjami Masculí
Jan Bisbal – 2n Infantil Masculí
Carla Bisbal – 1a Aleví Femení
Julia Oliveras – 5a Aleví Femení
Maria Pomes – 12a Aleví Femení
Judith Marimon – 15a Aleví Femení
Carla Pomes -12a Benjamí Femení
Ares Giménez – 13a Benjamí Femení
Aytana Ramos – 18a Benjamí Femení
Laura Giménez – 3a Infantil Femení
Cloe López – 6a Infantil Femení
Berta Márquez – 10a Prebenjamí Femení

Podeu consultar la classificació general a; http://www.triatlo.org/federacio/images/17021adj_Classificacions_InfIgualada.pdf

Des de el CAI triatló Petromiralles, agraïr la col·laboració i implicació de tots els membres del club, voluntaris que van ajudar a que la prova es dugués a terme en perfectes condicions i a les Entitats i Patrocinadors :     Club Atlètic Igualada, Departament d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, Consell Esportiu de l’Anoia, Centre Esportiu Infinit, Federació Catalana de Triatló, Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Igualada 2019 Ciutat Europea de l’Esport, Farmàcia Secanell, Pla del Bosc, Four Factors, Petromiralles, Montauto, Isostar, Orca, De Rosa Igualada, Forn de pà Pallarès, Jocnet Gestió Esportiva, Víctor Montaner Fisioterapia

Club atlètic Igualada