GRAN 3r LLOC DE LES CADETS DEL CAI PETROMIRALLES, ALS CAMP. D’ESPANYA DE CROS PER CLUBS D’OROPESA DEL MAR

L’equip Cadet fem. del C.A.Igualada Petromiralles, va assolir la medalla de Bronze, el passat diumenge al matí, en la prova d’aquesta categoria correguda sobre 2.550 m. corresponent als Camp. d’Espanya de Cros per Clubs, que es dugueren a terme al complexe lúdico-recreatiu Marina d’Or de la població castellonenca d’Oropesa del Mar. En les proves corresponents, hi participaren els atletes capdavanters de l’especialitat a nivell estatal, de les categ. Cadet fins a Sènior, masc. i fem. Cros Llarg i Curt, amb una multitudinària participació d’uns 2.500 atletes, i de mes de 200 equips.

Les joves anoienques assoliren una magnífica 3.ª posició per equips, amb 59 punts, entre un total de 51 Clubs participants, en una gran actuació. S’imposaren les atletes del C.D. FLorentino de Burgos, amb 37 punts, seguides del C.A. Valladolid, 2.es. amb 41 punts, i les noies del CAI s’imposaren a les atletes de l’At. Gijonés, 4.es. amb 86 punts, a la A.D. Marathon de Madrid, 5.enes. amb 98 punts, a la U.A. Ripollet, 2.n. club català i 7.enes. amb 112 punts, i al Playas de Castellón, 8.enes. amb 114 punts, entre altres.

La millor classificada individual del CAI va ser Paula Blasco, 2ª general amb 8’36” per cobrir els 2.550 m. de cursa, a només 2 segons de la guanyadora, seguida d’Èlia Ibarra, 17.ª amb 9’14”, de Carlota Cerón, 40ª amb 9’32”, de Mar Belenguer, 73ª amb 9’53”, i de Cristina Gabarró, 194.ª amb 11’00”, entre un total de 264 atletes classificades, essent el CAI el 1r equip català classificat.

El F.C. Barcelona va imposar-se per equips en el Cros curt masc., mentre en Cros curt fem. dominaven les atletes del Piélagos Inelecma. En el Cros llarg masculí guanyaren els atletes del Bikila Atl., mentre que en el Cros llarg femení, es va imposar l’Atl. Santutxu. Les proves es van poder seguir per Teledeporte, i per Internet a la pag. web de la RFEA.