GRAN ACTUACIÓ D’ARIADNA RAMOS, ELIA i NÍRIA PASCUAL, AL MEETING IBEROAMERICÀ DE HUELVA –

Les atletes del C.A. Igualada Petromiralles Èlia Pascual, Ariadna Ramos i Níria Pascual, van protagonitzar grans actuacions en les proves respectives, al 9.é Meeting Iberoamericà de Huelva del passat dimecres 12 de Juny a l’estadi Iberoamericà de Huelva, amb la participació de destacats atletes internacionals, i amb l’assistència d’unes 3.000 persones, que gaudiren d’un magnífica reunió atlètica.

Èlia Pascual va ser 4.ª en llançament de Javelina, amb 51,24 m., seguida de Níria Pascual, 6.ª amb 48,31 m., assolint ambdues igualadines les seves millors marques de la temporada en la prova, dominada per Nora Aida Bicet, amb 59,43 m..

La vilanovina Ariadna Ramos, va assolir la 5.ª posició en el Triple Salt fem., essent la 2.ª atleta estatal amb un millor intent de 12,62 m., el seu millor registre de la temporada en la prova, dominada per la ukraïnesa Ruslana Tsykhotska, amb 13,89 m..

En aquesta 9.ª edició del Meeting Iberoamericà de Huelva, es van assolir un total de 8 millors marques estatals de l’any, i diverses mínimes pels Camp. Mundials del 10 al 18 d’Agost a Moscou.