GRAN ACTUACIÓ DE JORDI Y. MATSUOKA -CAI PETROMIRALLES- AL CAMP. MUNDIAL JUVENIL DE DONETSK

L’atleta del C.A.Igualada Petromiralles Jordi Yoshinori Matsuoka, ha protagonitzat una molt destacada actuació en la 8.ª edició del Campionat Mundial Juvenil que s’ha dut a terme dels dies 10 al 14 de Juliol, a la ciutat de Donetsk (Ucraïna), amb la participació dels millors atletes mundials de la categoria.

L’igualadí va assolir el passat dimecres 10 de Juliol, una molt destacada 11.ª posició en el seu grup B del salt de Llargada masc., que el va situar en 15.ª posició global en la fase classificatòria, amb un millor intent de 7,24 m. molt proper a la seva marca personal, en el seu debut en la competició, defensant els colors de la Sel.lecció Espanyola Juvenil. La prova va ser dominada per l’atleta de Russia Anatoliy Ryapolov, que posteriorment s’imposava també en la final amb un millor salt de 7,79 m.

En aquesta competició d’alt nivell internacional, hi han participat 1.519 atletes de 161 països de tot el mon, nascuts els anys 1996 i 1997, entre ells 12 atletes catalans, 7 nois i 5 noies.