GRAN ACTUACIÓ DE PAULA BLASCO i ÈLIA IBARRA -CAI PETROMIRALES- AMB CATALUNYA AL CROS INTERNACIONAL D’ELGOIBAR

Les atletes de categ. Cadet del C.A. Igualada Petromiralles Paula Blasco i Èlia Ibarra, van protagonitzar una brillant actuació en la prova conjunta Infantil i Cadet corresponent al 71.é. Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar (Guipúscoa), en el que van participar amb la Sel.lecció Catalana, en aquest Cros de primer nivell internacional.

Paula Blasco va assolir una magnífica victòria en categ. Infantil, sobre 2.052 m., amb un temps de 7m. 16seg., i entrant en una magnífica 2.ª posició l’atleta de La Torre de Claramunt Èlia Ibarra, amb 7m. 24seg., seguides de les seves companyes de la sel.lecció Catalana Jana Aguilar – C.A.Vic – 3.ª amb 7m. 31 seg., mateix registre que Ia Vidal, 4.ª classificada general, en una sensacional actuació de les representants catalanes a Elgoibar. La selecció Catalana va imposar-se per equips en aquesta categ. amb 10 punts, seguides de la Universitat de Burgos, 2n. equip amb 43 punts, i del Txindoki A.T., 3eres. amb 83 punts.

Els guanyadors absoluts del Cros foren Timothy Toroitich – Uganda – amb 32’04” sobre 10.796 m. de cursa, i Hiwot Ayalew – Ethiopía – amb 21’59” sobre 6.624 m. de cursa en femenines. Els primers atletes estatals classificats foren Ayad Lamdassem – Bikila – amb 32’26” en masculins, i Alessandra Aguilar -C.D. Seoane P.- en femenines, amb 22’27”.