GRAN ACTUACIÓ D’ELIA i NÍRIA PASCUAL -CAI PETROMIRALLES- ALS CAMP. D’ESPANYA d’HIVERN DE LLANÇAMENTS DE LEÓN

La llançadora de categ. Promesa del C.A. Igualada Èlia Pascual, va assolir una magnífica 3.ª posició en la prova del llançament de Javelina corresponent als 3.ers. Campionats d’Espanya d’Hivern de LLançaments LLargs, que es van dur a terme a les pistes del CEARL de León el passat dissabte, 23 de Febrer. Les proves tingueren la participació dels atletes estatals absoluts capdavanters de les especialitats de Martell, Disc, Pes i Javelina masc. i fem..

Hi prengueren part les germanes Èlia i Níria Pascual, amb una brillant actuació de les llançadores del CAI Petromiralles.

Èlia Pascual aconseguía el 3.er. lloc al Campionat d’Espanya – Bronze – amb un millor intent de 49,92 m., en la prova dominada per la cubana Nora Aida Bicet – Valencia Terra i Mar – Or amb 55,48 m., seguida d’Arantza Moreno – Bidezabal Atl. – 2.ª i medalla d’Argent amb 53,07 m.. L’atleta Promesa Níria Pascual es classificava en una molt destacada 6.ª posició en la mateixa prova, amb 43,75 m. també en una molt bona actuació de l’igualadina.

Van sobresortir entre altres, els trioms de Jordi Sànchez – F.C. Barcelona – en Javelina, amb 71,07 m., de Javier Cienfuegos – Playas de Castellón – en Martell, amb 69,92 m., de Laura Redondo – F.C. Barcelona – en el Martell fem., amb 67,69 m., i d’Ursula Ruiz – Valencia Terra i Mar – en Pes amb 17,20 m.