GRAN ACTUACIÓ DELS ATLETES DEL CAI PETROMIRALLES AL CROS DE GAVÀ

Els 5 atletes del CAI Petromiralles participants en la 13.ª edició del Cros Ciutat de Gavà, tingueren una brillant actuació en les curses corresponents. Les curses es disputàren el passat diumenge al Bosc de la Sentiu, amb l’organització del C.A. Gavà, i amb una important participació de destacats atletes del fons català en les diferents categoríes.

Rafael Hompanera assolía una brillant 3.ª posició en Juvenils masc., amb un temps de 15m. 58 seg. per cobrir els 4.700 m. de cursa, seguit de Genís Comella, 6.é. amb 16m. 02 seg., i de Bernat Azcona, 22.é. entre un total de 50 atletes classificats, en una gran actuació global.

Miquel Comella, assolía una gran 3.ª posició en Veterans masc., amb un “crono” de 17 m. 30 seg. per cobrir els 5.250 m. de cursa, en una molt destacada actuació.

Isma Neggazi entrava també en una molt destacada 3.ª posició en Junior fem., amb un temps de 18m. 26 seg. per cobrir els 4.700 m. de la cursa conjunta per les categ. Junior/Prom./Sr./Veteranes fem., guanyada per Raquel Parrado -C.A. St.Vicenç dels Horts – amb 17m. 16 seg..

El guanyador absolut masc. del Cros va ser l’atleta Promesa Ibrahim Ezzaydouni – F.C. Barcelona – amb 30 m. 42 seg. sobre 9.600 m. de cursa.