GRAN ACTUACIÓ DELS BENJAMINS DEL CAI PETROMIRALLES A LA J. CLASSIF. DEL CAMP. CATALÀ DE RELLEUS A GAVÀ

Dissabte passat al matí, 4 equips Benjamí masc. i fem. del CAI Petromiralles de Relleus 4 x 60 m., participàren en la Jornada classificatòria del Camp. de Catalunya de Relleus a Gavà, classificant-se els Benjamins masc. per la final, en una destacada actuació, amb el relleu format per J.Giménez – A. Morros – N. Gassó i L. Vinyes, amb un “crono” de 41”0, entrant 2.ns. de la 6.ª sèrie classif., i assolint una molt destacada 15.ª posició global entre els 53 equips participants.

Per la seva part, les components del relleu Benjamí fem. de 4 x 60 m. del CAI Petromiralles format per L. Moix – C. Bisbal – M. Planas i M. Morón, foren 3.eres. de la 9.ª s/f. amb un “crono” de 42”5, assolint una molt destacada 17.ª posició global entre 50 equips participants, i accedint igualment a la final del proper 04 de Maig, a les pistes de Vic.

Cal ressaltar també la molt meritòria actuació dels altres 2 equips del CAI Petromiralles, els Benjamins masc. amb A. Riera – A. Cos – B. Enrich i V. Asarte, entrant 5.ens. de la 4.ª sèrie amb 41”6, i les Benjamins fem. amb J. Campoy – M. Segura – S. Eddaquaq i J. Navarro, que entràren 6.enes. de la 1.ª sèrie classif., no accedint a la Jornada final.