GRAN ACTUACIÓ DELS EQUIPS DEL CAI PETROMIRALLES EN LA FASE CLASSIF. DEL CAMP. CATALÀ DE RELLEUS DE MATARÓ

El passat dissabte 20 d’abril, en un cap de setmana d’intensa activitat atlètica, es van dur a terme a les pistes de Mataró, les proves corresponents a la Fase classificatòria dels Campionats de Catalunya de Relleus Aleví – Infantil i Cadet per Clubs, masc. i fem..

Hi participaren entre una multitudinària participació d’equips de les diferents categ., un total de 20 equips del Club Atlètic Igualada Petromiralles amb una brillant actuació global, aconseguint 7 conjunts classificar-se per les Finals de les proves respectives del proper 4 de Maig a Vic.

Sobresortiren les actuacions de les Alevins fem. A de 3 x 600 m., classificades amb un gran “crono” de 5’56”0, la millor marca dels 12 equips classificats, amb el conjunt format per M. Subirana – M. Rodríguez i J. Solé, en una magnífica actuació. En la mateixa prova, l’equip B va assolir també una molt destacada 13.ª posició global, amb 6’21”4, formant l’equip M. Segura – L. Giménez i L. Planas, que no es van classificar per l’accés de l’equip A.

Les Alevins fem. de 4 x 60 m. de l’equip A, assolíen també un gran “crono” de 35”5, 2.n. millor registre entre un total dels 18 equips classificats, amb l’equip format per S.M. Solà – B. López – A. Cos i S. Lago, classificant-se per la Final, en una brillant actuació. L’equip B va assolir la 23.ª posició global, amb 37”9,
amb J. Bisbal – E. Vilaseca – G. Parras i M. Segura, no assolint la classificació per la final.

Els Alevins masc. de 4 x 60 m. de l’equip A, assoliren amb 37”2 la 8.ª marca entre els 49 equips participants en la prova, amb el conjunt format per P. Roca – G. Santos – N. Vives i A. García, accedint també a la final. Els components de l’equip B, amb un “crono” de 40”8, i amb M. Solé – P. Iglesias – M. Enrich i M. Segura, no assoliren la clasificació per la final.

Els Alevins masc. de 3 x 600 m. de l’equip A, foren 30.ens. amb 6’33”1, amb P. Roca – A. García i N. Vives, mentre els components de l’equip B, foren 42.ens. en la mateixa modalitat, amb G. Santos – M. Segura i J. Bisbal amb un registre de 6’52”5, no accedint ambdós conjunts a la final.

Els Infantils masc. de 4 x 80 m. de l’equip A, assolíen el 10.é. millor registre amb 45”3, formant l’equip
O. Castells – O. Martínez – P. Sanz i N. Bacardit, classificant-se per la final. Els components de l’equip B, amb A. Pujadó – B. Gassó – M. LLambés i B. Gil, eren 43.ens. amb 49”2, no accedint a la final.

Els Infantils masc. de 4 x 200 m. de l’equip A, eren 19.ens. amb 2’00”7, formant l’equip O. Castells – O.
Martínez – P. Sanz i N. Bacardit, no classificant-se per la final. Els components de l’equip B, amb A. Pujadó – B. Gassó – X. Márquez i B. Gil, eren 42.ens. amb 2’11”9, no accedint a la final.

Les Infantils fem. de 4 x 80 m. de l’equip A, assolíen amb 44”8 el 15.é. millor registre dels conjunts classificats, amb L. Moix – M. Belenguer – A. González i M Torras, accedint a la final corresponent.
En la mateixa prova, l’equip B assolía un registre de 46”8 amb C. Ribes – N. Fuertes – C. Bertran i J. Roca, no accedint a la final corresponent.

Les Infantils fem. de 4 x 200 m. de l’equip A, eren 11.enes. amb 1’59”5 amb L. Moix – M. Belenguer – A. González i P. Blasco, mentre les noies de l’equip B eren 33.enes. globals amb 2’07”0, amb E. Ibarra – C. Ribes – N. Fuertes i M. Torras, no classificant-se ambdós equips per la final.

Les Cadets fem. de 4 x 300 m. assolíen amb 3’00”1 el 3.er. millor registre entre els 42 equips participants, amb G. Ortega – M. LLagostera – J. Bascompte i A. Asensi, classificant-se per la final en una gran actuació, mentre les mateixes components del relleu Cadet fem. del CAI de 4 x 100 m. eren rigorosament desqualificades per l’art. 170.7, quan eren fermes aspirants a accedir a la final corresponent.

Els Cadets masc. de 4 x 100 m. assolíen amb 48”5 el 8.é. millor registre entre els 36 equips participants, amb M. Pineda – D. Valls – V. Pulido i A. Carulla, classificant-se per la final en una gran actuació, mentre els components del relleu Cadet masc. del CAI de 4 x 300 m. assolíen l’onzena millor marca entre els participants en la prova, amb 2’47”2, amb el conjunt format per G. Carner – M. Abad – O. Bertran i M. Pineda, el que no els donava l’accés a la final corresponent.