Gran actuació dels Benjamins del CAI a la Jornada classificatòria del Campionat Català de Relleus a Castellar del Vallés

Dissabte passat al matí, 4 equips Benjamí masc. i fem. del CAI Petromiralles de Relleus 4 x 60 m., participaren en la Jornada classificatòria del Camp. de Catalunya de Relleus a Castellar del Vallés, classificant-se els equips “A” masc. i fem. per la final, en una gran actuació, amb els relleus formats per M.Aguila -P. García – O. Riera i O. Alonso, amb un gran “crono” de 38″9, guanyadors de la seva sèrie i 2.n. millor registre de totes les sèries classificatòries, entre 48 clubs participants.

Per la seva part, les components del relleu Benjamí fem. de 4 x 60 m. del CAI Petromiralles format per L. Rodríguez – B. Piqué – M. Ayyad i M. Buchaca, foren 2.es. de la 1ª sèrie amb un “crono” de 40″0, assolint una molt destacada 6ª posició global entre 40 equips participants, i accedint igualment a la final del proper 18 d’Abril a Vic.

Cal ressaltar també la molt meritòria actuació dels altres 2 equips del CAI Petromiralles, els Benjamins masc. amb J. Rica – M. Samaniego – E. Iglesias i S. Subirana, entrant 2.ns. de la 8ª sèrie amb 41″8, i les Benjamins fem. amb I. González – V. Gumà – M. Zunino i M. Pomés, entrant 1.eres. de la 7ª sèrie classif. amb 41″4, no accedint a la Jornada final en la seva condició d’equips “B”.