Gran actuació dels equips Infantils del CAI en la Jornada classificatòria del Campionat català de Relleus indoor

També dissabte a la tarda, es van dur a terme a la Pista Coberta sabadellenca  les proves corresponents a la Jornada Classificatòria  dels Campionats de Catalunya de Relleus indoor per Clubs, corresponents a les categ. Infantil i Cadet masc. i fem. de  4 x 200 m..

Hi participaren entre els equips capdavanters de l’atletisme català,  un total de 3 equips del Club Atlètic Igualada, amb una brillant actuació global, aconseguint els 2 conjunts Infantils  classificar-se per la Final del proper 14 de Març en la mateixa instal•lació.
   
Les Infantils fem. assoliren el millor registre global dels 6 equips classificats, amb l’equip format per Silvia Hohnhaussen – Isabela Lago – Berta López i Marcel•la Solé, amb  un gran "crono" de 1’54"93.
    
Els Infantils masc. eren 3.ers. globals  amb l’equip format per Aitor Caldito – Eduard Guzmán – David Muñoz i Franc Samaniego, amb 1’53"98, classificant-se també entre els 6 conjunts que passen a la final del proper 14 de Març.

Les Cadets fem. participaren  amb l’equip format per Marina Abad – Mar Belenguer – Berta Castells i Laia Moix, essent desqualificades per l’art. 170.7.